Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

4 szobás ikerfél sürgősen eladó Gyömrőn, a központhoz közel

  • 96 m2
  • 1+3 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00307

Eladásra kínáljuk ezt az alig 10 éve épült és most egy kisebb felújításon átesett 96 nm-es ikerház felet. Az ingatlan Gyömrő egyik csendes mellékutcájában található, mégis közel a központhoz. Szinte azonnal költözhető az ingatlan, pár apró munkálat és a takarítás van hátra.

A házhoz tartozik a telken belül egy kocsibeálló. A nappaliból közvetlenül a teraszra, onnan pedig a közel 100 nm-es kertbe jutunk ki. A ház az utcáról egy szolgalmi úton közelíthető meg, amit csak 3 család használ. A feltűntetett alaprajz az eredeti terveket mutatja, a valóságban az alábbi eltérések vannak: 1., az emeleti fürdőszoba sima hálószobává lett alakítva, így az emeleten már nincs fürdőszoba. 2., a földszinti szoba helyére került a konyha, ezáltal a nappali extra nagy alapterületű lett, viszont a földszinti szoba "eltűnt". A lakás így összességében mégis megmaradt az eredetileg is nappali + 3 hálószobás kialakításnál.

Az ingatlan fűtéséről kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtéssel. A felső szinten az egyik szobához francia erkély tartozik.

A környék nagyon kedvelt a fiatalok körében, de befektetésnek is kiváló lehet, hisz a környéken nagyon könnyen kiadhatók a hasonló paraméterű ingatlanok.

Az ár irányár, észszerű kereteken belül alkuképes.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu