Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

4 szobás önálló családi ház eladó Szemeretelepen

  • 140 m2
  • 4 szoba
  • 1 fürdő
  • i00468

Egyedi kivitelezésű, különleges lakberendezési megoldásokkal felújított családi ház eladó a XVIII. kerületben, közel a központhoz, mégis csendes utcában.

Nemcsak az elosztása, de a hatalmas világos terei, valamint az egyes helyiségekben található gyönyörű kazettás mennyezete, a csodálatos, klasszikus bárpulttal kialakított exkluzív könyvtárszobája, a fürdőszobában található igazi finn szaunája mind-mind olyan elemek, amelyek önmagában is egyediek, de így együtt egy igazán különleges otthont eredményeznek. A 140 nm-es alapterületű házban a nappalin kívül 3 teljes értékű hálószoba található (+16 nm-esek), amelyek a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően rendkívül világosak is. Ezen kívül van még egy tágas konyha étkezővel (kb 30 nm), egy kamra, egy különálló wc, valamint egy fürdőszoba káddal és zahannyal kialakítva. Az előszoba is praktikusanl be van bútorozva, és innen nyílnak a szobák, amelyeknek az az érdekessége, hogy teljesen körbejárhatóak, ugyanakkor külön-külön is megközelíthetőek. A ház másik legszebb része talán a könyvtárszoba után a mediterrán stílusban épült terasz, amely a nyári hónapokban ideális helyszíne a családi összejöveteleknek. A gyönyörű, tágas konyha részben gépesített, villany főzőlap és sütő, valamint páraelszívó van beépítve, és hatalmas munkapult áll a háziasszonyok rendelkezésére.

A ház alatti pincében nemcsak a cirkó kazán és egy műhelysarok kapott helyet, hanem kialakításra került egy kondiszoba - bordásfallal, és néhány kondigéppel felszerelve. Az emeleten egy részben már kialakított padlásszoba is van, ennek a funkciója jelenleg tárolásra szolgál, de igény esetén teljesértékű szobává alakítható. 2010-ben történt egy komolyabb felújítás a házon, majd pár évvel később cserélve lettek a nyílászárók is, valamint a fűtést is korszerűsítették, így most egy cirkó kazán szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. A ház északi oldala szigetelve lett, a tető pedig folyamatosan karbantartott, remek szerkezettel, így annak cseréje akkor sem és most sem volt indokolt.

A kert ideális méretű - 540 nm-es a telek, a füves rész pedig nagyjából 300 nm. A locsoláshoz a vizet fúrt kút és 2 kerti csap biztosítja. A kertben található még egy kb 50 nm-es, tégla építésű, új nyílászárókkal ellátott duplagarázs, amelyben ipari áram és akna is található, így kiváló lehetőséget biztosít akár kisebb szerelőműhelynek/-vállalkozásnak. A ház előtt 3, a telken belül pedig - a garázson kívül - akár még 2 autóval is meg lehet állni, így a parkolás sem jelent problémát.

A közelben 2-3 perc sétára található az 50-es villamos megállója, de gyalog akár a piacra is el lehet sétálni. Autóval az Üllői út közelsége miatt alig 10 perc alatt a reptéren lehetünk, és a Belváros is elérhető egyszerűen.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu