Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

5 szobás, hőszivattyús ikerház év végi átadással eladó a XVII. kerületben

  • 90 m2
  • 5 szoba
  • 2 fürdő
  • i00305

Nagyon jó elosztás, szuper lokáció alacsony rezsivel és alternatív fűtési megoldással

Év végi átadással kínálunk eladásra egy-egy új építésű, CSOK-ozható ikerház-felet a XVII. kerület egyik legfelkapottabb részén. A nappali+4 hálószobás, duplakomfortos, hőszivattyús ingatlanokhoz 320 nm-es saját telekrész is tartozik. A belső kétszintes lakásoknak az alsó szintjén található egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, egy hálószoba, illetve a kertkapcsolatos, világos amerikai konyhás nappali. A kert egybefüggő hátsó része legalább 200 nm-es, a terasz pedig 10 nm-es lesz. A felső szinten egy nagy fürdőszoba és 3 hálószoba kapott helyet. Nem érdemes sokáig várnia, most érdemes megtekinteni a már szerkezetkész ingatlant, hogy év végéig akár már be is költözhessen!

Az ingatlan magas minőségi kivitelezéssel készül, az építtető számos referenciával büszkélkedhet a környéken. A házak fűtéséről és melegvíz-ellátásáról hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, illetve extraként a napelemek becsövezése (előkészítése) is megtörténik. Az ingatlanhoz épített kerítés, elektromos kapu, riasztó- és klímaelőkészítés is jár. A burkolatokat és a szanitereket a vevőknek kell kiválasztania, de természetesen azok lerakása/beszerelése a vételár részét képezi.

A környéken nemcsak a bevásárlás könnyű, hisz a közelben a legkedveltebb üzletláncok megtalálhatók (Lidl, Aldi, Spar), de a tömegközlekedés is jónak számít, hisz számos busz megállója sétatávolságra elérhető.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu