Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Fantáziadús, akár több generáció vagy nagycsalád számára ideális kertes ház eladó Kerepesen!

  • 180 m2
  • 4 szoba
  • 2 fürdő
  • i00251

Budapest közvetlen szomszédságában Kerepesen, csendes – idilli – örökpanorámás- kertvárosi környezetben kínálunk eladásra, egy 180 nm-es, 4+2 félszobás, duplafürdős, pincével és különálló garázzsal rendelkező családi házat, ami egy nagycsalád - vagy egy kis átalakítással- több generációnak is kiváló lehet. A házhoz egy nyitott és egy fedett terasz is tartozik. A pincehelyiség alkalmas műhely kialakítására, mely lehetőséget nyújt csendes alkotómunka végzésére.  A telek 758 nm, teraszos jellegű.  Az ingatlan három szintes, téglából épült, 2008-ban a teljes tető új gerendázatot + cserepet, 2018-ban új nyílászárókat kapott.

Ha belépünk a házba egy tágas tér fogad, a ház egyik központi helyiségébe, az étkezőbe jutunk, amit egy századfordulós Zsolnay cserépkályha díszít. Innen nyílik a világos konyha és a hozzátartozó éléskamra, ami kivezet a fedett teraszra, a vendég vagy akár dolgozó szobának is alkalmas tér, a nappali – ahol, ha kedved tartja, megnézheted a Naplementét – egy fürdő és egy különálló mellékhelyiség.

A ház emeletén négy különböző nagyságú és hangulatú hálószobát és egy fürdőt találunk. Három hálószobából egy közös erkélyt is élvezhetünk, ami csendes pihenőhelyként szolgálhat a mindennapokra. A háznak van egy különleges bája, sokszínűsége, amibe az itt lakók is beleszerettek. Az ingatlan akár több lakás kialakítására is alkalmas. A  fűtésről a gázcirkó és a már említett cserépkályha gondoskodik.

A telek teraszos adottsága miatt a leendő lakók együtt vagy akár elszeparálva is élvezhetik a kert nyújtotta örömöket!

A ház csendes, nyugodt, kockaköves utcában, kertvárosi környezetben helyezkedik el és cuki szomszédokat tudhat maga mellett. A közelben van és kényelmes 10 perces sétával megközelíthető: HÉV megálló, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, önkormányzat és a kisbolt is. Egyéb bevásárlási lehetőség (Auchan pl), HÉV-megálló, illetve az M0-ás is a közelben van. A Hévvel 30 perc alatt Budapestre jutunk. Gödöllőre 8 perc az autóút.

 

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu