Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Gödön 6 lakásos társasházban emeleti lakások garázzsal eladók.

  • 60 m2
  • 3 szoba
  • 1 fürdő
  • i00128

Gödön, újonnan épülő lakóparkban a termálfürdő és a kerékpárút közelében 6 lakásos társasházban emeleti lakások garázzsal eladók.

Budapesttől 25 km-re Göd dinamikusan fejlődő részében, újonnan épülő lakóparkban sorházi lakások eladók. Kellemes környezetben a körülölelő hegyek látványa fogadja az itt lakókat.  A lakópark szomszédságában a bicikliút és a gödi termál strandfürdő található.

Az ingatlanok alapterülete (61nm-65nm-122nm)

A 2 db földszinti (A/2, A/3) 61 nm lakásokban egy nappali - étkező - konyha +2 hálószoba kapott helyet, külön fürdőszobával és WC mellékhelyiséggel. A nappalin keresztül egy 73 nm-es saját kertrészbe jutunk, ahol egy 13 nm-es teraszon élvezhetjük a mindennapokat.

A 2 db emeleti (A4, A5) 65nm-es lakásokban egy kicsit tágasabb kivitelezésben egy nappali - étkező - konyha + 2 hálószobát találunk külön fürdőszobával és WC mellékhelyiséggel. A lakásokhoz 6 nm-es erkély tartozik.

A társasházban 2 db extra belső kétszintes 122 nm-es lakás is helyet kapott, közel 14 nm-es terasszal és 211 nm-es saját kertrésszel. Az alsó szinten található egy tágas nappali + étkező + konyha, kamra és zuhanyzó. Az emeleten 4 tágas hálószoba foglal helyet (2x12.89, 13.32, 13.45) nm, gardrób szobával, fürdővel és külön mosdóval. A két nagyobb szobához 6 nm-es erkély tartozik.

A lakások 30 cm-es Porotherm téglából épülnek 10 cm-es Dryvit hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falakhoz Silka hang gátló falakat használnak. A mai energetikai követelményeknek megfelelően a meleg vizet és fűtést a kondenzációs Bosch típusú kombi kazán biztosítja.

A hideg burkolatok 3000.-/nm, míg a laminált padló 2500.-/nm-es árban választhatók.

Várható átadás: 2019. Nyár

 

1. és 6. (földszinti két szélső) lakás garázzsal (a tervrajzon a szélsők) és saját kertrésszel 55 m Ft  (A/6-os lakás elkelt)

2. és 3. (földszinti belsők) tárolóval és saját kertrésszel 40 m Ft (elkelt)

4. és 5. emeleti lakások garázzsal (tervrajzon a belső garázsok) 43 m Ft

Hitel, Szocpol, CSOK felvehető!

Megbízható építtetőtől, számos referenciával rendelkezik!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2020 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu