Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

A Helikopter Lakóparkban eladó egy 3 szobás, kertes lakás

  • 52 m2
  • 1+2 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00399

Rövid költözési határidővel szuper kertes lakás eladó a Helikopter Lakópark egyik csendes mellékutcájában. A nappali+2 hálószobás ingatlan egy 2007-ben épült, 6 lakásos társasház egyik földszinti lakása. A társasházban rendezett tulajdoni viszonyok vannak, az ingatlan tehermentes, akár már 1-2 hónapon belül is költözhető.

Az 52 nm-es lakás ideális választás lehet fiatal pároknak, egyedülállóknak vagy idősebbeknek egyaránt, de befektetésnek is kiváló. A nappali mellett 2 kisebb hálószoba kapott helyet, de az igazán lényeges - a kis kert! A saját tulajdonú, 50 nm-es, igényesen és szakszerűen gondozott kert igazi nyugalom szigete lehet bárkinek. A terasz déli fekvésű, így napimádók előnyben! A kert egyik sarkába egy a szerszámok tárolására alkalmas faház került.

A lakásban számos egyéb értéknövelő is található: motoros redőny a teraszajtón, normál redőny szúnyoghálóval minden ablakon, riasztó, motoros kapu, belső parkolóhely a telek végében, ami akár fedett gépkocsitárolóvá is alakítható.

Alacsony rezsijének köszönhetően gazdaságos a fenntartása - a melegvizet és a fűtést saját cirkó kazán biztosítja lapradiátorokkal valamint padlófűtéssel kombinálva.

A környék kedvelt és keresett a vásárlók és a bérlők körében egyaránt. Jó közlekedés autóval, vonattal és busszal is, rendezett környezet, szép házak, számos szolgáltatás karnyújtásnyira - vásárlási-, sportolási lehetőség, szuper cukrászda 2 saroknyira - hogy csak párat említsünk. Jöjjön el, és legyen ön is tagja a Helikopteresek családjának!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu