Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Azonnal költözhető önálló családi ház eladó nagy telekrésszel

  • 98 m2
  • 4 szoba
  • 2 fürdő
  • i00292

ÉV VÉGI AKCIÓ!! Azonnal költözhető önálló családi ház dupla fürdőszobával és nagy kerttel eladó

A ház már teljesen készen várja új tulajdonosát, itt már nem kell burkolatokat választani, vagy a lakhatási engedélyre várni! (A képeken még szerepel konyhabútorral, de a kedvezményes ár már konyhabútor nélkül értendő!)

Az ingatlan egy 718 nm-es telken található, teljesen körbejárható, és egy csendes mellékutca végén található Gyömrőn. Az elhelyezkedése emiatt igazán kiváló - fizikailag Maglódról könnyen megközelíthrtő, de hivatalosan Gyömrőhöz tartozik.

A ház bejárati oldalán egy hatalmas fedett terasz lett kialakítva, de a hátsó részen is - igény esetén - kialakítható a teraszkapcsolat. A tágas nappalin kívül 3 hálószoba várja az új beköltözőket, ezek közül az egyik egy teljesen elszeparálható, saját fürdőszobás és gardróbos külön lakrész, így akár két generáció összeköltözése is kényelmesen megoldahtó az ingatlanban.

A 98 nm-es ház 12 cm-es szigeteléssel, elektromos fűtéssel (padlófűtés is) épült, így olcsón fenntartható, idővel pedig napelemek segítségével szinte ingyenessé is tehető a fűtés valamint a melegvíz előállítása. Az építtető a saját igényei alapján készítette el a házat - egyedi bejárati ajtóval, 3 rétegű, fóliázott műanyag nyílászárókkal. A telek több mint 700 nm-es, így bőven van hely több autó parkolására is. A házhoz tartozik egy 5 nm-es szerszámtároló is, és a 16 nm-es fedett terasz teszi igazán egyedivé az ingatlant.

A környék családias, a közelben található a Liget lakópark, ahol hamarosan új óvoda épül a gyerekeknek, illetve az ottani közösségi játszótér és a kondipark is sétatávolságon belül található. Az M31-es autóút 1 perc alatt, míg az m0-ás körgyűrű maglódi lehajtója alig 5 perc alatt érhető el autóval.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu