Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Azonnal költözhető, önálló garázsos családi ház eladó a XVIII. kerületben

  • 127 m2
  • 3+1 fél szoba
  • 2 fürdő
  • i00319

Eladásra kínálunk egy 127 nm-es, önálló, garázsos, duplakomfortos családi házat 330 nm-es telekhányaddal, nappalival + 3 hálóval és két kamrával. Az ingatlan belső kétszintes, óriási terekkel, számos extra helyiséggel. Az építkezés 100%-os készültségnél tart, a burkolatok is már megvannak, így tényleg csak az adásvételit kell megírni, és már lehet is költözni.

A ház alsó szintjén van a garázs (elektromos garázskapu már beéptve), ahonnan közvetlen bejutás biztosított a lakásba. A garázsból egy külön tároló is nyílik (5 nm), amit kamrának vagy háztartási helyiségnek is lehet használni. A földszinten egy épített zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, illetve egy külön kamra is helyet kapott. Az amerikai konyhás nappali közel 35 nm-es, és különlegessége a hármas panorámaablak, amely szinte a nappali egyik falát teljesen kitölti.

Az emeleten található a második fürdőszoba, sarokkáddal és egy második wc-vel. Itt kapott helyet a kondenzációs gázkazán is, amely a lakás melegvízellátását és fűtését is biztosítja lapradiátorokkal és egyes helyiségekben passzív padlófűtéssel kombinálva.

A házhoz tartozik egy kis terasz és egy elszeparált kis kert is, illetve nagyon fontos, hogy teljesen önálló az épület, közös fala a szomszéddal egyáltalán nincs. A kerítést nemcsak az utcafronton, hanem minden oldalról megcsinálja a vállalkozó, így arra sem kell költenie már az új tulajdonosnak. A környék normál családi házas övezet, jó közlekedéssel és nagyon szuper lokációval. A közelben található (de nem túl közel) az M5-ös autópálya, Ikea, Auchan és számos egyéb bevásárlási lehetőség. Jöjjön el, tekintse meg, és költözzön be akár pár nap múlva!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2020 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu