Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Azonnal költözhető társasházi lakások eladók Maglód központjában

  • 70 m2
  • 3 szoba
  • 1 fürdő
  • i00426

Maglód központhoz közeli részén 8 lakásos társasházban kínálunk 2 db erkélyes első emeleti, valamint 2 db tetőtéri, nagy teraszos lakást.

A társasház 1. emeletén 3 lakás került kialakításra, ebből már 1 el is kelt, mint ahogy a földszinti lakások sincsenek már meg. Az emeleti két szabad lakás közül az egyik nappali + 2 hálószobás, 70 nm-es, amelynek a vételára 52,5 M Ft. (A hirdetésben ennek a paraméterei szerepelnek.)

A másik lakás nappali + 3 hálószobás, 77 nm-es, ennek a vételára 57,75 M Ft. A kisebb lakáshoz 3 nm-es, a nagyobbhoz 7 nm-es erkély tartozik.

A tetőtérben 2 db 93 nm-es lakás lett kialakítva 8-8 nm-es terasszal, valamint lakásonként itt is 1-1 tárolóval a lépcsőházban. A tetőtéri lakások nappali + 3 hálószobásak, szintén duplakomfortosak, pluszban pedig még egy háztartási helyiség is kialakításra került.

A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, illetve a melegvizet is ez a rendszer szolgáltatja. Az árba benne van 1 db hűtő-fűtő klíma is, ami télen akár teljes értékű fűtésként is szolgálhat. A társasházhoz lakásonként 1-1 kocsibeálló is tartozik telken belül.

Elérhető lakások listája:
1. emelet 70 nm, nappali+2 háló: 52,5 millió Ft (1 lakás maradt)
1. emelet 77 nm, nappali+3 háló: 57,75 millió Ft (1 lakás maradt)
Tetőtér: 93 nm, nappali+3 háló: 75 millió Ft (mindkettő lakás megvan)

Nagyszerű választás befektetőknek vagy az agglomerációval most ismerkedőknek! Fiatal párok/családok igénybe vehetik az állami támogatásokat (CSOK, illeték- és ÁFA-kedvezmény)!

A ház központi elhelyezkedésű, kb 500 m-re található a város főtere, az új egészségügyi központ, és számos bevásárlási lehetőség. Az építtető referenciái a környéken megtekinthetők, illetve a cég leinformálató, stabil hátterű, több évtizedes múltra tekint vissza.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu