Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Belső kétszintes sorházi lakás eladó az erdő szomszédságában Pécelen

  • 102 m2
  • 4 szoba
  • 1 fürdő
  • i00276

Garázsos, saját kertes, nappali+3 hálós sorházi lakás eladó Pécelen, nyugodt, családias környezetben.

Az ingatlan egyedi kialakításának köszönhetően a hátsó terasz intim, teljesen elszeparált, szinte közvetlenül az erdő szomszédságában található. Amikor reggel a hálószobából kiülünk kávézni a kertbe, olyan érzésünk lehet, mintha a ház egy erdő közepén lenne. Rengeteg fa és gyönyörű élősövény alkotja a kerítést, így szinte egyáltalán nem lehet rálátni a kertre senkinek.

A ház 2002-ben épült, jó minőségű alapanyagokból, így az ingatlannak nagyon gazdaságos a fenntartása. Az előkertben egy fedett és egy sima gépkocsibeálló nyújt biztonságos parkolási lehetőséget akár két autó számára is. A lakáshoz pár lépcsőfokon át juthatunk fel, a bejárat előtt pedig egy kis terasz is helyet kapott. Innen jutunk be a házba, amelynek utcafronti, panorámás részén található a nappali, valamint a konyha és az étkező, ez utóbbiak teljesen egy légtérben. Ezen az 50 nm-es szinten van még egy elszeparált, külön helyiség is, ami kamraként, minigardróbként és háztartási helyiségként funkcionál, valamint itt kapott helyet egy vendégmosdó wc-vel is.

A felső szinten jelenleg egy zuhanyzós-wc-s fürdőszoba van, illetve 3 hálószoba, amelyből kettőnél a hátsó kertbe közvetlen kijárás biztosított. Az egyik kertkapcsolatos hálószoba az eredeti terveken 2 külön szobaként szerepel, így a mostani közel 20 nm-es hálóból könnyedén leválasztható egy kisebb szoba is, ezáltal akár 4 hálószobás ingatlanná alakítható a lakás. Az alacsony rezsi alapja a jó szigetelés és a kombi cirkó gázkazán, ez utóbbi látja el a lakás fűtését lapradiátorokkal, illetve ez szolgáltatja a melegvizet is. A duplakomfortos ingatlan igazán jó lehet nagycsaládosoknak, vagy csendre és nyugalomra vágyó pároknak is.

Jelenleg bérlők lakják a házat, de a kiköltözést illetően már szeptember 1-től költözhető lehet, így a standard 3 hónapnál már előbb birtokba vehető az ingatlan.

A lokáció is nagyszerű, helyjárattal megközelíthető a vasútállomás, ahonnan alig 20 perc alatt juthatunk be a Keleti Pályaudvarra, de kocsival a nullás körgyűrű is könnyedén elérhető. Óvoda, iskola is van a közelben, sétatávolságra pedig kellemes kiránuló- és kutyasétáltató helyeket találunk.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu