Koronavírus tájékoztató

Kedves ügyfeleink/leendő ügyfeleink!

Mi is nagyon sokat gondolkodtunk, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan tudnánk segíteni azoknak, akiknek a körülmények ellenére is napirenden van a lakásvásárlás vagy esetleg annak eladása.

Arra jutottunk, hogy megpróbáljuk a lehetetlent, és távolról, de mégis első kézből adunk információkat az érdeklődőknek, a személyes találkozás minimalizálásával.

Hogy mire gondolunk?

Bárki, akinek olyan az élethelyzete, hogy muszáj most ilyen fontos döntést meghoznia, virtuális, online lakásbemutatóval próbáljuk a kiszemelt lakást közelebb hozni. Ebben segítségünkre lesznek a tulajdonosok, akik szintén nehéz helyzetben vannak mostanában, hisz személyesen nem tudnak és nem is akarnak érdeklődőket beengedni a lakásukba, teljesen érthető módon.

Elöljáróban csak ennyit, a részletekért keressenek minket telefonon vagy e-mailben.

Hogy a lehető legnagyobb segítséget tudjuk nyújtani, az alábbi dolgokat mindenképp írják meg:

- milyen árkategóriában és méretben keresnek ingatlant

- milyen települések jöhetnek szóba

- a 3 legfontosabbnak tartott kizáró tényezőt is jelezzék nekünk (pl ne legyen főút mellett, legyen aszfaltos az utca, vagy pl felújítandó ingatlan kizárva)

- talán a legfontosabb: kiköltözési határidő, fizetési konstrukció (hitel esetén a hitelügyintézőnk naprakész információkat tud adni a jelenlegi hitelhelyzetről, és személyes találkozó nélkül intézi önök helyett a banki ügyeket)

- ha ingatlant szeretnének eladni, akkor ez esetben is a legfontosabb, hogy milyen kiköltözési határidővel kell kalkulálni. Ez esetben az ingatlan profi fotózása elmarad, de erre is kitalálunk majd valamit :)

Eddig személyes találkozó előzte meg a fenti információk átbeszélését, most azonban szükségszerű egy sokkal direktebb információgyűjtéssel kezdeni a munkát.

Addig is nézzék meg a honlapunk kínálatát, és ha bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődésüket, bátran hívjanak, telefonon egyeztetjük a hirdetésből kimaradt fontos dolgokat, és csak akkor lépünk tovább, ha minden kizáró tényezőt már figyelembe vettünk.

Használják ki, hogy ingatlanközvetítő segíti az eladó és vevő közti kommunikációt, és higgyék el, hogy végre igazán van értelme ennek a szakmának, bízzanak bennünk!

További jó egészséget kíván az iroda minden munkatársa, és maradjon mindenki otthon, ha megteheti! Mi ebben próbálunk most segíteni!