Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Ecseren heteken belül költözhető, klímatéglából épült garázsos ház eladó

  • 137 m2
  • 1+3 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00304

MÁR CSAK EGY LAKÁS SZABAD!

Ecser központjában, a Bp. táblától mindössze 500 m-re épül ez az igazán jó elosztású, minőségi anyagokból tervezett ikerház. A két ikerfél mindössze a garázsok falánál ér majd össze, így érzetre olyan lesz, mintha nem is lenne falszomszédunk. Mindkét ház utcafronti bejárattal, és hátsó, elszeparált kertrésszel lett megtervezve, így a központi elhelyezkedés ellenére a kert mégis csendes és intim tud maradni.

A két ikerfél paraméterei:

1. Ikerház - 134 nm alapterület + 25 nm burkolt terasz, amelyhez 467 nm telekrész tartozik - 69,9 M Ft - ELKELT!

2. Ikerház - 137 nm alapterület +31 nm burkolt terasz, amelyhez 619 nm telekrész tartozik - 74,9 M Ft

A modern stílusú ház (letisztult forma, antracit Bramac tetőcserép) beosztása idelás kis- és nagycsaládosoknak egyaránt. Az óriási, 50 nm-es nappali-konyha-étkező a család igazi központja lehet, ezen kívül 3 hálószoba, két wc, egy kádas fürdőszoba, külön kamra, illetve háztartási helyiség, valamint a lényeg, egy FŰTÖTT GARÁZS szerepel a terveken. Az utcáról a garázsba egy gombnyomással bejuthatunk, hisz automata kert- és garázskapuval lesz felszerelve az ingatlan. Az épített Semmelrock "Rivago" kőkerítés is a vételár részét képezi.

Főbb jellemzők, műszaki tartalom:

Az ingatlan Porotherm KLÍMA 30 és Porotherm 20 N+F téglából épül, a fűtésről pedig kondenzációs kazán gondoskodik padlófűtéssel. Kömmerling biztonsági ajtó és 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre rejtett redőnytokos redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve minden helyiségben. Az ingatlanra az elektromos áram földkábelen keresztül érkezik. Egyéb extrák: riasztó- és kamerarendszer kiépítése, klímaelőkészítés, beton alapú viacolor kocsi- és személybejáró, kültéri design világítás. A hideg- és melegburkolatokat 3500 Ft/nm áron, a kültéri járólapot 2500 Ft/nm áron, míg a szanitereket és kapcsolókat a műszaki leírásban meghatározott összegben biztosítja az építtető.

Az ikerházak teljes értékű, közel 20 nm-es fűtött garázsából a háztartási helyiségen keresztül is bejuthatunk a lakásokba.

A közelben szinte minden megtalálható 1 km-es körzetben - óvoda, bölcsöde, posta, busz- és vasútállomás is. Vonattal a Keleti Pu. 20 perc alatt elérhető. Autóval 5 percnyire bevásárlóközpontot találunk (Auchan, Bauhaus, Decathlon). A reptér is nagyon közel van, viszont a város felett nincs légifolyosó, így ennek a zajterhelésétől egyáltalán nem kell tartani.

Miért érdemes most lekötnie valamelyik ingatlant? Mert még beleszólhat a belső kialakításba (akár egy 4. hálószoba is betervezhető), illetve a fizetési ütemezés az építkezéssel szinkronban történik, így közel fél év alatt kell csak kifizetni a teljes vételárat.

Várható átadás: 2020. ősz (október 30.)

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu