Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Egyszintes, három hálószobás ikerfél eladó Pécelen

  • 101 m2
  • 2+2 fél szoba
  • 2 fürdő
  • i00384

Pécel egyik csendes mellékutcájában, a központhoz mégis közel eladó egy 101 nm-es, egyszintes ikerház-fél. A ház egy meglévő családi házhoz épül hozzá, csak tárolóval fognak érintkezni, és teljesen külön bejártról lesz megközelíthető, mivel a telek két utcafronttal is rendelkezik.

A 4 szobás ház praktikus kialakításának köszönhetően minden igényt kielégít majd. A külső tárolón kívül a házban lesz kamra, gardrób, illetve 2 teljes értékű fürdőszoba is. Az egyik fürdőszoba a szülői hálóból lesz csak megközelíthető, így privát, elszeparált fürdőszobája lehet a szülőknek, míg a másik fürdő megmarad csak a gyerekeknek és/vagy a vendégeknek. A nappali a konyhával együtt közel 35 nm-es lesz, innen lehet majd kimenni a 12 nm-es teraszra. A telek mérete 450 nm, így bőven marad hely majd füves területnek is, illetve telken belüli kocsibeállónak is egy vagy akár két autó számára.

Az építkezés most kezdődik, így - igény esetén - a belső elrendezést még módosítani lehet. A ház már a 2021-es szabályoknak megfelelően épül, a fűtést hőszivattyú biztosítja majd padlófűtéssel kombinálva. A ház teljesen kulcsrakész állapotban lesz átadva, burkolatok magas áron (5000 FT/nm), a szaniterek, a kapcsolók és még a beltéri ajtók is a vételár részét képezik. Riasztókiállás igény esetén szintén kérhető felár nélkül. Részletes műszaki leírást a megtekintést követően tudunk küldeni. Várható átadás: 2021 nyara.

A házra építési hitel és CSOK is felvehető.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu