Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó 3 hálós szuperpanel a XVII. kerület kedvelt részén

  • 74 m2
  • 1+3 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00310

Igazi gyöngyszem a panelek közt - eladó egy 74 nm-es, teljeskörűen felújított 4 szobás szuperlakás a XVII. kerület legkedveltebb utcájában, a Borsó utcában.

A 4 szintes épület második emeletén található ingatlan remek elrendezésű, a tájolása pedig igazán kiváló - keleti felkvésűek a hálószobák, így a reggeli nap első sugarai innen érkeznek, míg a nappali és a konyha nyugati tájolású, így egész estig (naplementéig) élvezhetjük a természetes napsugarakat. A nappalihoz tartozik egy kis erkély is, ami ideális az esti meghitt beszélgetésekhez, nyáron zöldellő fák ölelésében, a téli időszakban pedig a budai panorámával megspékelve.

A 2012-ben teljeskörű felújításon átesett lakás nappali+3 hálószobás, erkélyes, külön wc-s, külön gardróbos - ez utóbbiban méretre készített gardróbszekrények nyelik el a család összes holmiját. A lakásban műanyag nyílászárók vannak, a felújításkor pedig lecserélték a beltéri és a bejárató ajtót is. A lakás ár-érték arányban valóban remek, főleg úgy, hogy itt már tényleg nem kell bajlódni semmilyen felújítással. A közös költség havonta 12.500 Ft.

Amennyiben a vevő nem zárkózik el egy esetleges visszabérléstől, úgy ezen az áron nemcsak egy szuper lakást vehet, hanem egyből befektetésként is kamatoztathatja azt. Ha a beköltözés mellet teszi le a voksot a vásárló, természetesen az sem jelent majd problémát az eladóknak. Igény esetén a lakás teljes berendezése alku tárgyát képezheti.

Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Borsó utca és vonzáskörzete nagyszerű választás, hisz remek a tömegközlekedés, a bevásárlási lehetőségek minden formája megtalálható a környéken (Tesco, Lidl, Mömax, Meki, rengeteg kisbolt és egyéb szolgáltató). Jöjjön el, tekintse meg, és szeressen bele!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu