Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó egy 3 lakásos társasház a XVII. kerületben

  • 200 m2
  • 7 szoba
  • 3 fürdő
  • i00464

Befektetők figyelem! - Kiváló befektetés a XVII. kerületben

Eladó egy 3 lakásos társasház a XVII. kerület frekventált részén, remek közlekedéssel. A 3 szintes családi házban szintenként 1-1 lakás került kialakításra, külön villany-, víz- és gázórákkal. Ez nem 3 generációs ház, hanem ez tényleg 3 különálló lakás, kiadható vagy akár részenként is eladható. Jelenleg ugyan nincs még társasházzá alakítva, de igény esetén ez is megoldható.

A ház az 1980-as években épült, hagyományos családi házként. 2010-ben nyerte el végleges formáját, amikor kialakításra került a 3 lakás külön bejárattal, közös lépcsőházzal és külön mérőórákkal. A házon 15 centiméteres szigetelés van, valamint a középső szint kivételével mindenhol műanyag nyílászárók találhatók. A lakások rezsije kifejezetten alacsony, köszönhetően az említett dolgok mellett a kondenzációs kazánnak, amely minden lakásban biztosítja a fűtést és melegvizet. Az elrendezést illetően a földszinti lakáshoz tartozik egy fedett, hátsó terasz, illetve 77 nm lakótér. Ebben van egy fürdőszoba, egy külön wc, egy tágas konyha étkezővel, egy nappali valamint 2 hálószoba. Az első emeleten található lakás szintén 77 nm-es, nagyjából ugyanilyen elrendezéssel, annyi különbséggel, hogy ehhez utcafronti erkély tartozik. Az emeleti, 3. lakás mérete nettó 40 nm, ez egy nappaliból, egy épített zuhanyzós fürdőszobából és egy tágas étkezős konyhából áll.

A ház egy 670 nm-es telken áll, ahol a ház előtti telekrész parkolónak van kialakítva, így lakásonként 2-2 autó is kényelmesen tud parkolni. (Összesen 5 parkolóhely van telken belül, egy pedig kint az utcán, de privát használattal.)

Az ingatlanban jelenleg 2 lakásban laknak bérlők (földszinti és tetőtéri), a harmadik lakás jelenleg üres. Mivel ez egy biztos bevételi forrást jelentő befektetés, így azon befektetők jelentkezését (is) várjuk, akik a már bent lakó bérlőkkel együtt vennék meg az ingatlant.

A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, iskola és óvoda egyaránt megtalálható. Az M0-ás autóút pár perc alatt elérhető, így kitűnő a lokációja autós és buszos közlekedés esetén egyaránt.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu