Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó egy kertkapcsolatos, 3 szobás lakás Keszthely kertvárosi részén

  • 64 m2
  • 3 szoba
  • 1 fürdő
  • i00445

Eladó egy egyedi tervezésű könyvtárszobával kialakított, 3 szobás lakás saját kertrésszel Keszthely kertvárosi részén. A 64 nm-es, 1972-ben épült, 4 lakásos társasház emeleti, de kertkapcsolatos lakása azonnal birtokba vehető, és egy esztétikai felújítást követően költözhető is.

Az ingatlanhoz egy 300 nm-es kertrész tartozik, ahol egy dupla garázs is található, amelyből az egyik szintén az ingatlanhoz tartozik, így a vételár részét képezi.

Az ingatlan 3 évvel ezelőtt teljeskörű tetőfelújításon, részleges fűtéskorszerűsítésen, 4 éve pedig nyílászárócserén esett át, így már csak a belső burkolatok cseréje vár az új tulajdonosra. A három szobás, emeleti lakás nagyon jó elosztású, teljesen körbejárja a nap - délelőtt a két szoba, délután pedig a konyha és a könyvtárszoba kapja a napfényt.

A ház fűtését és melegvízellátását kombi cirkó kazán látja el a szobákban lapradiátorokkal. A jelenlegi magas árak mellett is kedvező a fűtési költség - havi átalánnyal számolva 15 ezer Ft körül van a 64 nm-es lakás fűtés- és melegvízköltsége.

A lakásba egy privát lépcsőházon keresztül lehet feljutni, ez is az ingatlan részét képezi. Éppen úgy, ahogy a 300 nm-es kert fele is, így lehetőség van kis kerti kiülőt vagy sütögetőrészt is kiépíteni. Ez a kertrész teszi igazán értékessé az ingatlant, hisz egy pannellakás áráért egy kertes, garázsos lakást kaphatunk.

A lokáció is remek, bevásárlási lehetőség, posta, iskola és óvoda (a kedvelt japán óvoda pl.) is található a közelben. A város központja, a sétálóutca is alig negyed óra alatt elérhető gyalogosan.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu