Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó egy pazarul felújított családi ház Zalakaros kedvelt részén

  • 387 m2
  • 4 szoba
  • 2 fürdő
  • i00466

Hatalmas lehetőségek közel 400 nm-en! Eladó egy 1983-ban épült, de 2003-ban teljeskörűen felújított családi ház Zalakaros egyik legszebb részén. A 774 nm-es gyönyörűen parkosított kertben található ház 2 utcáról is megközelíthető, így a leendő tulajdonosa akár üzleti célra is könnyen átalakíthatja az ingatlant. A három szintes házat tágas terek, praktikus elrendezés és prémium minőségű bútorok jellemzik. A konyhaszigettel kialakított konyha a ház központi része, de nem mehetünk el szó nélkül a nappaliban található kandalló és cserépkályha kombinációja mellett sem. A gyönyörűen megépített alkotás különleges és egyben hangulatos ékköve a háznak.

A felújítás során a ház 5 cm-es szigetelést kapott, és minden nyílászárót új, prémium minőségű, redőnnyel szerelt műanyag ablakra cseréltek. A tető is megújult, és ekkor lett kialakítva a dupla garázshoz vezető fűtött viacolor burkolat is. Az inagtlanba összesen 3 db hűtő-fűtő klíma került, így mindegyik hálószobába külön lehet szabályozni ezek működését. A ház fűtését gázkazán, melegvíz-ellátását pedig egy 120 literes bojler biztosítja. A nappalihoz tartozó fedett terasz a családi együttlétek szintere a nyári időszakban. A hangulatos, intim teraszon egy nyári konyha is ki lett alakítva, épített grillezővel, kemencével és bográcsozási lehetőséggel. A hálószobák száma 3, de igény esetén a nappali melletti külön helyiség is hálószobává alakítható. Ha valaki turisztikai céllal vásárolná meg az ingatlant, akkor még az alsó szintet is ki lehet alakítani lakótérnek, így akár 3 külön család is használhatja egyszerre a házat.

Mivel Zalakaros a téség turisztikai központja, így nemcsak a nyári szezonban, hanem egész évben rengetegen keresik fel a várost. Egy ilyen ingatlannal nem lőhet mellé - minimális módosítással gyorsan átalakítható a helyi turisztikai igényeknek megfelelően. Ha viszont egy családi otthon megteremtése a cél, akkor már csak egy lépés választja el ettől - jöjjön el, és szeressen bele ön is! A városban számos óvoda, iskola várja a kicsiket, a nagyobbak pedig Nagykanizsa neves gimnáziumait is választhatják. A város a kiváló gyógyvizének köszönhetően évtizedek óta vonzza a gyógyulni vagy csak feltöltődni vágyó túristákat, de emellett a környékbeli erdők kirándulási, túrázási, vadászati lehetőségeket is biztosítanak. Zalakaros télen-nyáron pezseg, így biztos befektetés és jó választás lehet egy életre.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu