Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó egy tágas, világos, jó méretű lakás Újlipótvárosban

  • 61 m2
  • 2 szoba
  • 1 fürdő
  • i00311

Ha lenne olyan fogalom, hogy «praktikus otthon», akkor ez az ingatlan pont az: jó a mérete, jó a belső elrendezése, jó az elhelyezkedése. És ami a legvonzóbb: pár évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, új nyílászárók (ablakok és bejárati ajtó), új burkolatok, új villanybojler és egy modern, gépesített konyha került beépítésre.

Bővebben az ingatlanról: a XIII. kerület legfrekventáltabb részén, Újlipótvárosban kínálunk eladásra egy második emeleti, 2 szobás, kiváló fekvésű lingatlant. A lakásba belépve egy viszonylag nagy konyhában találjuk magunkat. A konyhából egy kisebb közlekedőn keresztül jutunk el a szobákhoz, illetve a másik oldalról a zuhanyzós fürdőszobához és a külön helyiségben lévő WC-hez. Az első szoba a méretéből adódóan jól kihasználható, jelenleg itt található egy elszeparált hálórész, a szoba másik fele pedig gardróbként funkcionál. Ez a gardrób igény esetén akár egy teljes értékű étkezővé alakítható át. Innen nyílik a tágas, állandó napfényben úszó nappali, amelynek a mérete akár egy dolgozósarok kialakítását is lehetővé teszi.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízről villanybojler, a hűtésről pedig a klíma.

Lokációt illetően: szinte a központban, de mégsem zajos környéken fekszik, az utca zöld, séta távolságra található minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet (piac, bevásárló központ, metró, villamos, vasútállomás, Duna part).

A közös költség 17 000 Ft havonta, amely tartalmazza a felújítási alapot is. A társasház anyagi helyzete rendezett, nincs tartozása.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu