Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó egy telken két ház egy áráért Isaszegen

  • 101 m2
  • 2+4 fél szoba
  • 2 fürdő
  • i00219

Eladásra kínálunk egy 1075 nm-es telken 2 önálló családi házat, amelyből az utcafronti egy 80 nm-es, lakható, de külső-belső felújításra szoruló ház, míg a másik egy 100 nm-es alapterületű, lapostetős családi ház (az alapadatok erre a házra vonatkoznak!), amely jelenleg 70%-os készültségnél tart. Elkészült már a belső válaszfalazás, kiépítésre kerültek részben a villany- víz- és fűtésvezetékek, a ház szigetelése is 60%-ban már felkerült, illetve a riasztó- és klímarendszer előkészítése is megtörtént. A kedvezményes irányár a mostani állapotra vonatkozik, de igény esetén kulcsrakész állapotra is tudunk kedvező árajánlatot adni. A hátralévő munkák: nyílászárók beépítése, szigetelés befejezése és színezés, belső munkálatok (gépészet befejezése, szerelvényezés, burkolás), illetve a ház körüli tereprendezés és az új kerítés megépítése. Hozzávetőlegesen a tulajdonos mostani számításai szerint átlagos igényekkel kalkulálva ez az összeg maximum 3-4 millió forintot jelent. Természetesen ez csak egy tájékoztató jellegű kalkuláció, ez még nem minősül árajánlatnak.

Az ÚJ ház paraméterei:

A 100 nm-es ház az eredeti tervek szerint két külön bejárattal lett kialakítva, két generáció együttélését lehetővé téve, illetve két fürdőszoba és két konyha került a tervekre. Igény esetén az egyik konyhából gardróbot/szobát lehet csinálni, illetve meg lehet szüntetni a két bejárat közül az egyiket. A tágas családi ház két hátsó szobájához terasz is tartozik - az egyik terasz majdnem 8, míg a másik 20 nm-es. A lapostetőt eredetileg zöldtetőnek álmodta meg a tulajdonosa, így erre a megoldásra is van lehetőség a későbbi befejezésnél.

Jelenlegi alaprajz szerinti helyiséglista:

001 - előtér (3,29 nm)

002 - szoba (17,7 nm)

003 - második konyha (7,62 nm) - ebből lehet esetleg még egy háló vagy dolgozószoba, esetleg gardrób

004 - hálószoba (9,7 nm)

005 - háztartási helyiség (5 nm)

006 - hálószoba (7 nm)

007 - közlekedő (2,91)

008 - fürdőkádas fürdőszoba (6,3 nm)

009 - mosdó wc-vel (2,2 nm)

010 - zuhanyzós fürdő (3,6 nm)

011 - wc (1 nm)

012 - közlekedő (4,3 nm)

013 - hálószoba (9,7 nm)

014 - nappali-étkező (16 nm)

015 - konyha (5 nm)

Összesen 101 nm alapterület, nappali+1 normál és 4 félszoba, dupla fürdő és wc, illetve két hátsó terasz (8+20 nm).

A RÉGI ház paraméterei:

A telek utcafronti részén található egy lakható, de felújításra szoruló 80 nm-es önálló családi ház is, amelyet kérés esetén (külön megegyezés tárgya!) a tulajdonos lebontat, vagy igény esetén szintén segít a felújításban (fűtéskorszerűsítés már részben megtörtént, de a nyílászárókat és a tetőt cserélni kell, illetve be kell fejezni a ház szigetelését). Ebbe a házba 3 szoba, egy fürdőszoba wc-vel és egy konyha található, valamint tartozik hozzá egy külön lejáratú pince is.

Isaszeg az M0-ás közelsége miatt egyre fontosabb szerepet kap a gödöllői régióban, sok család választja új lakhelyéül. Természeti adottságai nagyon jók, számos kirándulási lehetőség érhető el a közeli erdőkben, de akár az itt található horgásztavak is kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Gödöllő autóval alig 10 perc alatt elérhető, vonattal pedig a Keleti Pályaudvar fél órán belül megközelíthető. A város helyi járatú buszokat üzemeltet, az egyik ilyen buszmegálló a háztól pár lépésre található. Bevásárlási lehetőségből is egyre több van a városban, így megfizethető alternatívát nyújt a költözni vágyóknak az agglomeráció egyéb településeivel szemben.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu