Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó garázsos, ötszobás okosotthon Pécel legszebb részén októberi költözéssel

  • 150 m2
  • 5 szoba
  • 3 fürdő
  • i00434

Pécel legújabb parcellázású területén, mégis aszfaltos út mellett eladó egy ikerház egyik fele. A telek fekvésének és a tervezésnek köszönhetően a házból gyönyörű a panormáma a városra, illetve a budai hegyekre. Kifejezetten olyan családoknak/vevőknek ajánljuk, akiknél fontos szempont az örökpanoráma.

A ház a legmodernebb technikai megoldásokkal épült, a fűtésről LG osztott rendszerű hőszivattyú gondoskodik padlófűtéssel, mennyezet- és falfűtéssel, valamint -hűtéssel, szobánként wifis okostermosztátokkal. A rendszernek része egy központi vízlágyító 200 literes indirekt melegvíztárolóval, cirkulációs szivattyúval, hőszivattyús fűtéssel. A rendszer külön H-tarifáról (1x32 A) üzemeltethető.

A 150 nm-es ingatlan tervezésénél fontos szempont volt, hogy az ikerházaknak ne legyen közös fala, így a két ház a garázsoknál érintkezik csak. A nappaliból jutunk ki az üvegkorlátos, 30 nm-es taraszra, aminek az érdekessége, hogy alatta található egy 25 nm-es tároló, amely akár kerti tárolóként is funkcionálhat. A tágas és kertkapcsolatos nappali, a 4 hálószoba, a három fürdő, a külön háztartási helyiség és kamra, valamint az emeleten található gardrób mind-mind együttesen járulnak hozzá a tökéletes otthonhoz. A kert mérete is ideális - 500 nm-es telekhányad tartozik a házrészhez. Az emeleten a déli fekvésű szobákhoz egy 7 nm-es erkély is tartozik, természetesen innen is pazar kilátással. Az emeleti gardrób és a mellette található 3. fürdőszoba együttesen akár szobává is alakítható, így az ingatlan akár 6 szobás is lehet.

Egyéb extrák: rejtett redőnytokos, wifis vezérlésű biztonsági hőszigetelt aluredőny automata működtetésű szúnyoghálóval, szintén wifis vezérlésű garázskapu, rozsdamentes, acélszerkezetű üvegkorlát a teraszokon és erkélyeken, hatalmas, eltolható teraszajtók, Travertin mészkőburkolat a ház homlokzati díszítéseként, LED-világítás a külső homlokzaton, a belső helyiségben pedig LED- és spotvilágítás előkészítése, okostelefonról vezérelhető riasztórendszer infra mozgásérzékelőkkel, kültéri hang- és fényjelzővel. Az extrák sorát és a választható szaniterek listáját a műszaki leírás részletesen tartalmazza.

Pécel közkedvelt település Pest megye keleti agglomerációjában, nagyon jó közlekedéssel (BKK busz, elővárosi vonat, M0-ás körgyűrű közelsége), páratlan természeti adottságokkal és fantasztikus panorámával.

Az építtető számos referenciával rendelkezik a környéken, több évtizedes szakmai tapasztalata és minőségi anyagok használata miatt nagyon népszerűek az általa épített házak. Nem véletlen, hogy már csak az egyik ikerfél keresi az új tulajdonosát! Minőségi anyagok, megbízható kivitelező, remek tervezés - ezt a házat kereste ÖN is!

Várható átadás: 2022 októbere

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu