Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Eladó Pécelen egy kétszintes családi ház a Kelőben

  • 180 m2
  • 7 szoba
  • 2 fürdő
  • i00452

Két lakás egy áráért - Eladó egy 180 nm-es, kétszintes családi ház a Kelő Lakóparkban. Az alsó szinten egy 3 hálószobás + nappalis lakás van kialakítva, konyhával, kamrával a lépcső alatt, sarokkádas fürdőszobával és egy 10 nm-es terasszal. Innen lehet megközelíteni a házhoz tartozó, nagyjából 100 nm-es kertet. Az emelet szintén 90 nm-es, jelenleg szerkezetkész állapotban várja a befejezést. A házon 10 cm-es szigetelés található, új a tető és a nyílászárók is, a vakolás is megtörtént, már csak a külső színezés van hátra, illetve a kerítés befejezése.

A ház fűtését és melegvíz-ellátását modern, kondenzációs kombi cirkó kazán biztosítja lapradiátorokkal, így nagyon kedvező rezsivel lehet kalkulálni.

Az emeleti lakás akár külön bejárattal is kialakítható, így tökéletes választás lehet két generáció összeköltözése esetén is. Befektetésnek sem utolsó - a felső szint akár kiadható vagy egyéb módon hasznosítható (iroda, rendelő, szépségszalon).

A kitűnő lokációnak köszönhetően is remek választás, autóval 2-3 perc alatt elérhető már az M0-ás, de a vasútállomás is hasonló távolságra található. A helyijárat a háztól pár méterre áll meg, így tömegközlekedéssel is könnyen be lehet jutni a városba.

Jelenleg az ingatlan 80%-os készültségnek felel meg a felső szint és a külső színezés hiánya miatt. Emiatt olyan vevők jelentkezését várjuk, akik ezeket a munkákat még bele tudják kalkulálni a költségvetésükbe, így viszont egy pazar házhoz juthatnak piaci ár alatt.

Értékegyeztetéssel csere is szóba jöhet, elsősorban a péceli, maglódi, gyömrői térségben társasházi kis kertes lakás formájában.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu