Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Exkluzív, 5 csillagos hotel eladó Siófok szívében

  • 1114 m2
  • 18 szoba
  • i00256

Egyedülálló helyen, egyedülálló ingatlan!

Nincs még egy ilyen a környéken!

Siófokon 200 méterre a vízparttól, a pezsgő Petőfi sétány szomszédságában kínálunk eladásra egy exkluzívan kialakított 20 szobás 5 csillagos hotel ingatlant.

Az 1800 m2-es telken 3 épületegyüttest találunk. A főépületben, - amely 743 m2 4 szinten- 15 szoba található, valamint 3 lakosztály. Jelenleg 6 szoba üzemel, a többi még burkolásra és berendezésre vár.

Ezen kívül találunk még egy 2 szintes épületet, ami 148 m2 alapterületű. Ez kiválóan alkalmas konferencia teremnek, étteremnek, vagy akár wellness központnak is.

Az épület különleges, exkluzív anyagokkal lett felszerelve, melyek nagy része Indonéziából, Japánból, Baliról vagy Indonéziából érkezett.

Minden szobában onyx mosdókagylók, mahagóni bútorok, lávakőből készült Buddha szobrok, olajfestmények, kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel valamint USB csatlakozókkal, korlátlan internet, telefon belföldi + EU + USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel valamint több féle design világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig és még számos luxus berendezés megtalálható!

Említésre méltó továbbá:

Az összes elektromos- és gépészeti berendezés is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjellátó kamerákkal, mozgásérzékelős design világítás a folyosókon és lépcsőházakban, fényérzékelős dekorációs világítások.

 

Az épület jelenleg befejezetlen, az ár a jelenlegi állapotot tartalmazza, de igény esetén a tulajdonos vállalja az ingatlan teljes elkészülését!

18 parkolóhely áll rendelkezésre a szálloda vendégeinek.

Irányára: 520.000.000 Ft + ÁFA (1.565.000 EUr + VAT)

 

Nagyszerű befektetési lehetőség, a tavalyi évben – 2018-ban- teljes teltházzal üzemelt!

 

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu