Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Fantasztikus lehetőség, eladó társasházzá alakítható családi ház Pécel szívében

  • 900 m2
  • 10 szoba
  • 4 fürdő
  • i00433

Kizárólag irodánk kínálatában!!

Fantasztikus lehetőség, ha valaki mer nagyot álmodni!! Vásároljon társasházat/családi házat most elképesztően alacsony, 177.777 Ft/nm-es áron!!!

Eladó egy 900(!) nm-es alapterületű, 3 szintes, 5 különállóan üzemeltethető apartmanlakásból álló családi ház (5 db villanyóra, 5 db gázóra, 5 db vízóra). A legnagyobb és egyben a leghátsó házrész egy belső kétszintes ház kandallóval, 1 hálószobával a földszinten, 3 hálószobával az emeleten, valamint 2 fürdőszobával és egy tágas amerikai konyhás nappalival.

Ezen kívül jelenleg még 4 apartmanlakás van a házban:

- egy 90 nm-es lakás amerikai konyhás nappalival és 1 hálószobával,

- egy 50 nm-es lakás, ami most lett kialakítva, burkolva,

- egy 60 nm-es szerkezetkész apartmanlakás (itt még hiányzik a gépészet, a festés és a burkolás),

- végül pedig a legfelső szinten egy 260 nm-es lakótér, ahol még nincsenek válaszfalak, így a vevő fantáziájára lehet bízni annak kialakítását - akár 3 db 80 nm-es lakás is kialakítható, de kisebb részekre is bontható igény esetén. (Ha 3 lakással számolunk csak ezen a szinten, akkor már összesen 7 kiadható lakás lesz a házban összesen!)

Hogy a leendő lakóknak a parkolással se legyen gondja, a ház alatt egy kb 250 nm-es terület áll rendelkezésre, amit teremgarázzsá lehet alakítani.

A ház továbbá rendelkezik 2 db utcafronti üzlethelyiséggel is (egy 25 és egy 80 nm-essel), amelyek jelenleg is ki vannak adva, és a jövőben is fix bevételt biztosíthatnak az új tulajdonosnak.

A ház 1995-ben épült 30-as téglából, szerkezetileg teljesen stabil, felújítást ezen a téren nem igényel. 4 évvel ezelőtt került a házra 5 cm-es szigeteles, majd új színezés. A tető zsindelye is ki lett cserélve, így ahhoz sem kell hozzányúlni. A ház fűtéséről jelenleg 3 db gázkazán gondoskodik, a melegvizet pedig 5 db elektromos bojler szolgáltatja. A fűtés korszerűsítése sem feltétlenül szükséges - a már meglévő lakásokon kívül a szerkezetkész apartmanokat is bőven elbírja a rendszer.

Hogy Pécelen miért jó befektetés egy ekkora ingatlan? Mert szinte sosincs elegendő albérlet a városban, illetve a környéken egyáltalán nincs panzió vagy egyéb szálláslehetőség turistáknak, így mind normál albérletként, mind pedig panzióként is maximálisan kihasználható az épületegyüttes. A város szuper lokációjának köszönhetően - Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér valamint az M0-ás közelsége miatt sokan költöznek ide ideiglenesen vagy akár hosszabb távra is.

A ház olyan családoknak is kiváló lehetőség lehet, akik az otthonuk közvetlen szomszédságában szeretnének saját vállalkozást üzemeltetni (pl étterem), vagy a lakhatás mellett biztos bevételi forrást látnak a kisebb lakóegységek kiadásában.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu