Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Felújított, bővíthető önálló családi ház eladó a Naplás tó környékén

  • 104 m2
  • 2+1 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00397

Eladó egy felújított, nettó 104 nm-es, 3 szobás önálló családi ház a XVII. kerület kedvelt részén, Rákoscsaba-Újtelepen.

Az 1970-es években épült ingatlan teljeskörű felújításon esett át néhány évvel ezelőtt, szigetelést kapott a ház, új nyílászárók kerültek beépítésre, és a fűtést is korszerűsítették - egy nagy teljesítményű kombi cirkó kazán szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. A házban egy még mindig működőképes vegyestüzelésű kazán is található, de ez jelenleg nincs használatban. Az ingatlan bejáratához egy fedett és zárt teraszon keresztül juthatunk, amely rengeteg lehetőséget rejt, mivel egy kis korszerűssel gyönyörű télikertet varázsolhatunk ide. A ház két hatalmas - 20 nm-es - szobája mellett 1 kisebb (majdnem 10 nm) szoba, egy sarokkádas fürdőszoba wc-vel, egy tágas előszoba és egy külön wc kapott helyet. A konyha is megújult a felújításkor, az egyedi tervezésű és minőségi konyhabútor gépesített - mosogatógép, beépített sütő és gáz főzőlap található benne. A konyhához egy majdnem 4 nm-es kamra is tartozik, ahol bőven van hely a tárolásra, illetve innen lehet feljutni a padlásra is. A ház külön érdekessége, hogy a betonfödémnek köszönhetően beépíthető a teljes padlástér, ezzel növelve meg a ház hasznos alapterületét. A tető az egyetlen a házon, ami nem lett cserélve, mert mind esztétikailag mind funkcióját tekintve nem volt indokolt a csere. A villamosvezetékek is újra lettek húzva, így az új tulajdonosnak már nem kell ezzel a beruházással sem számolnia.

A közel 600 nm-es rendezett kertben egy melléképület is található, ami garázsnak és/vagy műhelynek is használható.

A kerület több szempontból is ideális választás lehet - boltok, iskola, óvoda és számos tömegközlekedési lehetőség (vonat, busz) van a közelben.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu