Gyömrő: pezsgő élet Budapest mellett

GyömrőGyömrő egyesíti magában a nagyvárosok pezsgő életét a kisvárosok nyugalmával és kedvességével.

Aki szereti a szórakozást, az éttermeket, a strandolást vagy a korcsolyázást, de ki akar szabadulni Budapestről, annak egyértelműen ez a város a jó választás. Kicsit ugyan távolabb esik a fővárostól, de egyáltalán nem annyira, hogy gondot okozzon, ha Budapestre kell dolgozni járni.

Gyömrő közlekedése nagyon jó, a város méreteinél fogva helyi buszjárattal is lehet közlekedni, de a Volánbusz járatai és a vonat is alternatíva lehet annak, aki nem akar autóval járni.

A város egyik központi helye kétségkívül a gyömrői tó, ahol nyáron strandolni lehet, télen korcsolyázni, amúgy pedig egész évben megtalálja itt a számítását, aki kikapcsolódásra vágyik. Számtalan rendezvényt szerveznek a városban, a helyi lecsófesztivál például messze földön híres.

Gyömrőn bölcsőde és játszóház várja az apróságokat, a kicsit nagyobbak szülei négy óvoda több telephelye közül választhatnak. Három általános iskolában és egy gimnázium-szakközépiskolában folyik az oktatás.

A városban az egészségügyi ellátás kifogástalan, több háziorvos várja a pácienseket, sőt Gyömrőnek saját mentőállomása is van.


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu