Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Három hálószobás, kertes lakás eladó Maglód központjában

  • 77 m2
  • 3+1 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00426

Most még van esély, lecsaphat a kertes lakások egyikére!

Most épülő, jövő nyári átadású, 2 szintes társasházban kínálunk 3 db földszinti, kertes lakást eladásra. Mindegyik lakás duplakomfortos, és tartozik hozzá 60 nm-es saját kert, 1 db zárt tároló, illetve 1 db kocsibeálló telken belül (a ház mellett további parkolóhelyeket lehet használni).

Kétféle lakásméret van, az egyik a 2 hálószobás, 70 nm-es lakás, amelynek a vételára 47,6 M Ft. A másik lakás nappali + 3 hálószobás, 77 nm-es, ennek a vételára 54,9 M Ft. A kétszintes társasházban a földszinti 3 lakáson kívül az emeleten is lesz 3 db eladó lakás. Ez utóbbiakhoz erkély tartozik, és ott is van lehetőség a 2 vagy a 3 hálószobások közül választani. A kisebbik lakások ára az emeleten 46,9 millió Ft, míg a nagyobb, 3 hálós 53,9 millió Ft.

Burkolatok, beltéri ajtók és a szaniterek - a műszaki leírásban részletezettek szerint - még választhatók. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, illetve a melegvizet is ez a rendszer szolgáltatja majd.

Nagyszerű választás befektetőknek vagy az agglomerációval most ismerkedőknek! Fiatal párok/családok igénybe vehetik az állami támogatásokat (CSOK, illeték- és ÁFA-kedvezmény)!

A ház központi elhelyezkedésű, kb 500 m-re található a város főtere, az új egészségügyi központ, és számos bevásárlási lehetőség. Az építtető referenciái a környéken megtekinthetők, illetve a cég leinformálató, stabil hátterű, több évtizedes múltra tekint vissza.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu