Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Hatalmas családi ház és iroda egyben eladó Rákoskeresztúr központjában

  • 752 m2
  • 10 szoba
  • 4 fürdő
  • i00416

Több mint 700 nm-es önálló családi ház és iroda egyben eladó Rákoskeresztúr központjában
Munkahely és otthon egy helyen? Ez most lehetséges! Eladásra kínálunk egy kivételes elosztású, extra adottságokkal rendelkező ingatlant, amely egyszerre lehet családi otthon és iroda is.
Ha ezt a kombinációt keresi, érdemes végigolvasni a leírást, mert tényleg rengeteg extrát és lehetőséget nyújt ez a ház!
A XVII. kerület szívében, jó parkolási lehetőség mellett eladásra kínálunk egy négyszintes, 634 nm-es családi házat, valamint egy különálló, de mégis vele egy egységet alkotó 118 nm-es irodaépületet. Az 1003 nm-es telken L alakúban fekszik a két épületrész, amelyek két utcafrontról közelíthetők meg, így az iroda és az otthon teljesen külön bejáratú, és maximálisan elszeparált, még az áram- és gázellátása is külön mérőórákkal mérhető. Az L alakú épület egy gyönyörű parkosított, folyamatosan karbantartott kertet fog közre, ahol öntözőrendszer segíti a növények locsolását.
A lakóház összességében 10 szobával, 4 db komplett wc-s fürdőszobával, plusz 3db wc-s mosdóval rendelkezik – galériás nappali, családi hálószoba, vendégszobák, egy akár 10.000 könyv tárolására alkalmas könyvtárszoba, 2 hobby szoba, és számos egyéb tárolóhelyiség (mosókonyha gázkazánnal, boros pince, élelmiszer-vegyiáru raktár, valamint 2 db 140 cm magas kb. 35 m2 tároló) található benne. A házhoz tartozik egy fűtött garázs, valamint több autó számára van parkolási lehetőség az udvarban.
Nem kell aggódni a magas rezsiköltség miatt, mert az ingatlan megvásárlása esetén a régi tulajdonosszerződésben vállalja, hogy saját költségén kiépítteti a napelem rendszert, így a költségek nagyonminimálisak lesznek. Az új, leendő tulajdonossal egyeztetve, már a foglaló letétele után elindítja akivitelezéshez szükséges folyamatokat, így az ingatlan átadása után nem sokkal már minimálisaklesznek a rezsiköltségek!
Az ingatlan a teljes berendezéssel együtt eladó – a közel kb. 250.000 CHF értékű teljes bútorzattal, háztartási és szórakoztató elektronikai eszközökkel együtt. Az egyedi tervezésű bútorok minden szobában a legjobb helykihasználással lettek kialakítva, illetve minőségi anyagokból készültek. A beépített bútorokon kívül az alábbi háztartási eszközök is a vételár részét képezik: 6 db nagy borhűtő (újszerű), 4 db nagy fagyasztó szekrény, 3 hűtő-fagyasztó szekrény, 1 nagy hűtő, 5 db Televízió, ebből egy fél éves 3 millió forintos 195 cm átmérőjű LG Signature televízió és 3 db 7.1-es hangfal szett, ebből egy darab javítandó rádió-erősítővel. További eszközök, berendezési tárgyak: Brunschwick verseny biliárdasztal, 10 db nagy értékű dákóval és versenygolyókkal, 1 db 6 személyes kártyaasztal Chesterfield forgószékekkel, darts, csocsó, nagy roulette asztal (pörgő része cserére szorul), 1 db kondigép, 1 db szobakerékpár, 1 db eliptikus tréner, 1 db 550 literes akvárium külön erre a célra épített szekrénnyel, 1 db egyedi tervezésű különleges bársarok – a teljesség igénye nélkül.
A kétszintes iroda alsó része utcára nyíló, tükörfóliával ellátott ablakokkal, biztonsági ajtóval, rácsokkal, riasztó rendszerrel ellátott, valamint nagyteljesítményű klímával szerelt. A fogadótérben impozáns Chesterfield bútorok fogadják az ügyfeleket, az emeleten pedig értekezletek megtartására alkalmas tárgyaló van kialakítva akár 40-50 fő számára. Mosdó, raktár és egy jól felszerelt konyha is tartozik az irodához. Az iroda teljes bútorzata is a vételár részét képezi: a 2 állású titkárnői pult teljes hátfali bútorzattal, a jól felszerelt konyha hűtőszekrénnyel, az emeleten pedig egy 135 cm TV, a 10 személyes tárgyalóasztal, valamint 8 db Chesterfield forgó fotel is benne van a vételárban.
A pontos vételár 1.111.000 CHF,  ebből az árból kell forintra átváltani a végösszeget.
Befektetésnek és hosszútávú bérbeadásra is tökéletes lehet az ingatlan.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu