Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Hőszivattyús, garázsos lakás saját kerttel eladó panorámás környezetben

  • 90 m2
  • 3 szoba
  • 1 fürdő
  • i00258

Eladásra kínálunk egy 2x2 lakásos társasházban egy bruttó 89,54 m2 (nettó 69,16 nm) alapterületű, emeleti (részben tetőtéri, 2,9 m belmagasság) lakást erkéllyel (6,02 nm), valamint saját kizárólagos használatú kertrésszel. A saját kert kb. 130 nm nagyságú, és automata öntözőrendszerrel lesz kialakítva.

A lakásban nappali (16,31 nm), konyha-étkező (17,46 nm), két hálószoba (11,39 nm és 10,7 nm), előtér (6,08 nm), egy külön WC (3,39 nm), valamint egy fürdőszoba (4,46 nm) lesz kialakítva. Még rövid ideig lehet variálni a belső válaszfalakkal, így esetlegesen akár 3 hálószobássá is alakítható az ingatlan. A lakáshoz saját fűtött garázs (21,49 nm) is tartozik, valamint egy 8,56 nm-es tároló is a tulajdonjog részét képezi, amely az épületen kívül, a kertből egy belső lépcsőn keresztül közelíthető meg.

Az ingatlan a CSOK feltételeinek megfelel!

A lakás a legkorszerűbb technológiával kerül megépítésre, hőszivattyús rendszerrel, amely a hűtésről és a fűtésről is egyaránt gondoskodik energiatakarékosan (levegő-víz rendszerű, DAIKIN típusú hőcserélő). A garázs és a tároló is fűtöttek, temperáltak. Az emelet Bramac COOL rendszerrel hőszigetelt, 30 év garanciával!

Az ingatlan bekerített, egy közforgalomtól mentes magánúton közelíthető meg. A terület kifejezetten csendes, családi házas környezet, remek panorámával a Tamás-hegyre és a saját kertre. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve központi helyen fekszik: helyi- és távolsági járatú buszmegállótól, vasútállomástól, strandtól, játszótértől, ALDI bevásárlóközponttól, iskolától, óvodától, étteremtől 5-15 perc gyalogos távolságra helyezkedik el.

A kertben igény esetén kültéri úszómedence is kialakítható!

Várható átadás: 2019. III. negyedév

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu