Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kertes lakások eladók Maglódon jövő nyári átadással

  • 70 m2
  • 2+1 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00425

Most még van esély, lecsaphat a kertes lakások egyikére!

Most épülő, jövő nyári átadású, 2 szintes társasházban kínálunk 3 db földszinti, kertes lakást eladásra. Mindegyik lakás duplakomfortos, és tartozik hozzá 60 nm-es saját kert, 1 db zárt tároló, illetve 1 db kocsibeálló telken belül (a ház mellett további parkolóhelyeket lehet használni).

Kétféle lakásméret van, az egyik a 2 hálószobás, 70 nm-es lakás, amelynek a vételára 47,6 M Ft. A másik lakás nappali + 3 hálószobás, 77 nm-es, ennek a vételára 54,9 M Ft. A kétszintes társasházban a földszinti 3 lakáson kívül az emeleten is lesz 3 db eladó lakás. Ez utóbbiakhoz erkély tartozik, és ott is van lehetőség a 2 vagy a 3 hálószobások közül választani. A kisebbik lakások ára az emeleten 46,9 millió Ft, míg a nagyobb, 3 hálós 53,9 millió Ft.

Burkolatok, beltéri ajtók és a szaniterek - a műszaki leírásban részletezettek szerint - még választhatók. A ház fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, illetve a melegvizet is ez a rendszer szolgáltatja majd.

Nagyszerű választás befektetőknek vagy az agglomerációval most ismerkedőknek! Fiatal párok/családok igénybe vehetik az állami támogatásokat (CSOK, illeték- és ÁFA-kedvezmény)!

A ház központi elhelyezkedésű, kb 500 m-re található a város főtere, az új egészségügyi központ, és számos bevásárlási lehetőség. Az építtető referenciái a környéken megtekinthetők, illetve a cég leinformálató, stabil hátterű, több évtizedes múltra tekint vissza.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu