Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kétgenerációs családi ház Pécel csendes utcájában eladó

  • 280 m2
  • 5+1 fél szoba
  • 3 fürdő
  • i00382

Kivételes lehetőség!

Eladó egy 260 nm-es, teljesen elszeparált és külön bejáratú, saroktelken fekvő kétgenerációs családi ház Pécel egyik csendes utcájában. A telek 757 nm-es, gyönyörűen gondozott kerttel, a ház alatt garázzsal és szuterénrésszel, valamint egy önálló épületben még egy plusz garázzsal. A ház igazi éke az egyedi kerti konyha épített kemencével, valamint a fedett terasszal. A ház kisebbik része 1978-ban épült, 1992-ben lett kibővítve és felújítva, ekkor kapott új tetőt és a fűtési rendszer is ekkor újult meg.

A ház két lakása teljesen külön életteret biztosít, nincs házon belüli átjárási lehetőség, mindkét lakás külön utcafronti bejáratról közelíthető meg. A nagyobbik házrész 160 nm-es, dupla fürdőszobás valamint jelenleg nappali + 3 hálós kialakítású. Ehhez a részhez tartozik a nagyobb kert a fedett terasszal és a sütögetős résszel, valamint a 40 nm-es pincerész garázzsal és külön dolgozószobával. A fűtést gázkazán biztosítja lapradiátorokkal, a melegvizet bojler adja. A másik házrész 100 nm-es, az alsó szinten nappali+konyha, egy kamra, egy fürdő és külön wc található, az emeleten egy nagy hálószoba erkéllyel, egy wc, valamint egy gardrób kapott még helyet.

Az alaprajz tájékoztató jellegű, a nagyobbik házrészben történtek módosítások - a fenti 3 szobából jelenleg kettő össze van nyitva, míg az alsó szinten a konyha lett kisebb, mert bekerült mellé egy félszoba. A konyha ugyan így csak fele akkora, mint az alaprajzon, de ez bármikor visszaalakítható, ha az új tulajdonos nagyobb konyhát szeretne.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló - közel van a buszmegálló (5 perces séta), autóval pedig pár perc alatt a nulláson lehetünk. A ház felső szobáiból gyönyörű a kilátás Pécelre, az alsó szinten, illetve a kertben pedig az elszeparáltság és intimitás a jellemző.

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének összeköltözni a szülőkkel, vagy más családtagokkal, ugyanakkor fontos nekik a külön élettér, vagy azokét, akik a lakhatás mellett befektetési céllal használnák a kisebbik lakást, hisz ez albérletnek, irodának vagy üzlethelyiségnek is kiváló lehet.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu