Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kétlakásos családi ház Pécel csendes utcájában eladó

  • 280 m2
  • 5+1 fél szoba
  • 3 fürdő
  • i00382

Kivételes lehetőség - két ingatlant egy áráért!!

Eladó egy 260 nm-es, teljesen elszeparált és külön bejáratú, saroktelken fekvő kétlakásos családi ház Pécel egyik csendes utcájában. A telek 757 nm-es, gyönyörűen gondozott kerttel, a ház alatt garázzsal és szuterénrésszel, valamint egy önálló épületben még egy plusz garázzsal. A ház igazi éke az egyedi kerti konyha épített kemencével, valamint a fedett terasszal. A ház kisebbik része 1978-ban épült, 1992-ben lett kibővítve és felújítva, ekkor kapott új tetőt és a fűtési rendszer is ekkor újult meg.

A ház két lakása teljesen külön életteret biztosít, nincs házon belüli átjárási lehetőség, mindkét lakás külön utcafronti bejáratról közelíthető meg. A nagyobbik házrész 160 nm-es, dupla fürdőszobás valamint jelenleg nappali + 3 hálós kialakítású. Ehhez a részhez tartozik a nagyobb kert a fedett terasszal és a sütögetős résszel, valamint a 40 nm-es pincerész garázzsal és külön dolgozószobával. A fűtést gázkazán biztosítja lapradiátorokkal, a melegvizet bojler adja. A másik házrész 100 nm-es, az alsó szinten nappali+konyha, egy kamra, egy fürdő és külön wc található, az emeleten egy nagy hálószoba erkéllyel, egy wc, valamint egy gardrób kapott még helyet. Mindkét lakásban teljesen gépestett, egyedi konyhabútor található, amelyek természetesen a vételár részét képezik.

Az alaprajz tájékoztató jellegű, a nagyobbik házrészben történtek módosítások - a fenti 3 szobából jelenleg kettő össze van nyitva, míg az alsó szinten a konyha lett kisebb, mert bekerült a földszintre egy plusz hálószoba.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló - közel van a buszmegálló (5 perces séta), autóval pedig pár perc alatt a nulláson lehetünk. A ház felső szobáiból gyönyörű a kilátás Pécelre, az alsó szinten, illetve a kertben pedig az elszeparáltság és intimitás a jellemző.

Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik szeretnének összeköltözni a szülőkkel, vagy más családtagokkal, ugyanakkor fontos nekik a külön élettér, vagy azokét, akik a lakhatás mellett befektetési céllal használnák a kisebbik lakást, hisz ez albérletnek, irodának vagy üzlethelyiségnek is kiváló lehet.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu