Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kiváló befektetési lehetőség a főváros szívében

  • 93 m2
  • 5 szoba
  • 1 fürdő
  • i00137

Eladó az V. kerület és a Palotanegyed találkozásánál egy 93 nm-es, akár két lakássá alakítható polgári lakás két külön bejárattal és udvaron belüli parkolási lehetőséggel.

A ház a Kálvin térnél, sétálóutcában található, gépkocsibehajtási engedéllyel az ott lakóknak, így a környék legnagyobb problémája – azaz a parkolás – kipipálva!

Az ingatlan csak papíron tartozik a VIII. kerülethez, a valóságban ez egy igazi BELVÁROSI lakás, minden előnyével és nyüzsgésével, ezer színével és lüktető erejével.

A háromszintes ház legfelső emeletén található ingatlan jelenleg is lakott, de átalakítást és felújítást igényel, viszont ezt követően egy igazi paradicsom lehet befektetőknek vagy a Belvárosban lakni vágyó családoknak is. A lakásba a tágas előszobán (8nm) keresztül jutunk be, ahonnan tovább tudunk menni a hálószobába (10 nm), majd abból nyílik a jelenleg óriási snookerteremként funkcionáló duplaszoba (48 nm), azaz a nappali (ez eredetileg 2 normál méretű szoba volt, csak össze lett nyitva). Innen visszakanyarodva a fürdőszobába (4 nm) jutunk, majd a külön mellékhelyiség, aztán pedig a konyha (3 nm) következik. A lakás hátsó traktusában található a régi cselédlakrész (jelenleg csak raktárként funkcionál), amely két nagy, egyenként kb. 15 nm-es helyiségből áll, külön víz- és gázvételi lehetőséggel, illetve a már említett privát bejárattal. Ez a része a lakásnak a ház belső udvara felé néz, míg a nappali összes ablaka a hangulatos sétálóutcára nyílik.

A közös költség alacsony, illetve minden közmű egyedi mérőórával rendelkezik. A fűtés konvektoros, de igény esetén kandalló vagy cirkó is beszerelhető (a lakásban összesen 3 kémény is található), a melegvizet pedig gázkazán juttatja el a fürdőből a konyháig. A belmagasság 3,5 M.

Fővámtéri piac, 3-as és 4-es metró, a Duna, a Nemzeti Múzeum, az ELTE és még hosszan sorolhatnám, hogy mi az, ami a lakásból 2-3 perces sétára elérhető.

Mindenképp érdemes megtekinteni az ingatlant, hisz az elhelyezkedése valóban egyedivé teszi!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu