Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kiváló kétszintes családi ház eladó a XVII. kerületben

  • 180 m2
  • 6 szoba
  • 2 fürdő
  • i00054

Kétszintes, önálló ház, ősfás kert, garázs és csendes utca – ezt kínáljuk mindazoknak, akik szeretnének egy élhető, szépen berendezett családi házba költözni. A lakás cirkófűtéses, jó elosztású, kellemes hangulatú. A lakók biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik. A külső homlokzat a 2000-es években lett felújítva, újra lett színezve a ház, illetve redőnyök kerültek a nyílászárókra. A mostani belső kialakítás is ekkor született meg. A ház teljesen körbejárható, egyik oldalon füvesített kert, míg a másik három oldalról túlnyomórészt tuják és néhány gyümölcsfa, valamint egy elszeparált konyhakert határolja. A kert összesen kb nettó 300 nm.

A lakás kétszintes, a felső emeleten is normál belmagassággal. Mindkét szinten található egy-egy fürdőszoba, illetve külön-külön WC is, így akár a későbbiekben kétgenerációs családi házzá alakítható. Az alsó szinten egy szoba (12 nm), egy óriási étkező-nappali (30 nm) és egy konyharész (10 nm) található. Fent 4 szoba van, jelen állapotban most kettő össze van nyitva egy boltívvel, de a külön bejárási lehetőség miatt könnyedén kialakítható itt a két teljesen elszeparált szoba (10 és 20 nm) is. A teljes lakótér ezen a két szinten összesen 140 nm (2x70 nm), míg a szuterén rész 40 nm-es, ami tárolóként, műhelyként, dolgozószobaként, de akár külön lakrészként is funkcionálhat.

A közlekedés kiváló – buszmegálló az utca mindkét végén, a rákoscsabai vasútállomás pedig alig párszáz méter sétára található.

A költözés oka, hogy túl nagy lett a lakás, miután már csak ketten lakják, így szeretnének kisebbe költözni.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2020 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu