Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Klasszikus családi ház Gödöllőn eladó

  • 234 m2
  • 5 szoba
  • 2 fürdő
  • i00061

Gödöllő legfelkapottabb részén, a Királytelepen ikerház-fél eladó!

A klasszikus családi ház igazi családi fészek volt hosszú éveken át, és ezt a jelleget képviseli a mai napig. A házat olyan családoknak kínáljuk, akik szeretik a 80-as évek romantikáját, és mindemellett szívesen laknának együtt, de mégis elszeparáltan a szeretteikkel.

A ház 10 évvel ezelőtt esett át egy komoly tetőfelújításon, illetve pár évvel később kezdték el kialakítani a felső szinten a két különálló, szinte önálló lakásnak is beillő lakrészeket. Ennek befejezése végül elmaradt, de gépészetileg teljesen előkészített formában várja az új tulajdonosokat.

Az épület 3,5 szintes, de a szinteltolásos építésnek köszönhetően valójában 7 félemelet van a házban. Ebből adódóan nagyon nagyok és elszeparáltak a terek - a nappali az utcafronti 1. emeleten található és közel 50 nm-es! A konyha és az étkező egy fél szinttel lejjebb, szintén 50 nm-en található. A házban két fürdőszoba és jelenleg 3 szoba van, illetve a legfelső szinteken a befejezésre váró két különálló lakrész - saját vízesblokkokkal. Az alsó két szint a garázsé és a pincéé - a garázsban akna is van, így kiválóan alkalmas lehet akár szerelőműhelynek is. Ipari áram külön extraként szintén elérhető.

A házban a fűtést gázkazán és vegyestüzelésű kazán is biztosíthatja, a melegvizet pedig 2 villanybojler szolgáltatja. Az alacsonyabb áramszámla érdekében éjszakai áramról működnek a bojlerek. A kertben a locsolás külön vízmérőről történik, így csatornadíj nem terheli azt.

Az emeletről pompás panorámában gyönyörködhetünk, a hátsó terasz pedig teljesen elszeparált, intim hangulatával nyújt kellemes hangulatot. A közel 500 nm-es telken még van egy különálló, 36 nm-es kis ház, szigetelve és beköltözhető állapotban.

A buszmegálló pár lépésre található a háztól, így a közlekedés autó nélkül sem jelent problémát.

 

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2020 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu