Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Közel 600 nm-es önálló családi ház és iroda egyben eladó Rákoskeresztúr központjában

  • 590 m2
  • 10 szoba
  • 4 fürdő
  • i00416

Munkahely és otthon egy helyen? Ez most lehetséges! Eladásra kínálunk egy kivételes elosztású, extra adottságokkal rendelkező ingatlant, amely egyszerre lehet családi otthon és iroda is.

Ha ezt a kombinációt keresi, érdemes végigolvasni a leírást, mert tényleg rengeteg extrát és lehetőséget nyújt ez a ház!

A XVII. kerület szívében, jó parkolási lehetőség mellett eladásra kínálunk egy négyszintes, 500 nm-es családi házat, valamint egy különálló, de mégis vele egy egységet alkotó 90 nm-es irodaépületet. Az 1003 nm-es telken L alakúban fekszik a két épületrész, amelyek két utcafrontról közelíthetők meg, így az iroda és az otthon teljesen külön bejáratú, és maximálisan elszeparált, még az áram- és gázellátása is külön mérőórákkal mérhető. Az L alakú épület egy gyönyörű parkosított, folyamatosan karbantartott kertet fog közre, ahol öntözőrendszer segíti a növények locsolását.

A lakóház összességében 10 szobával, 4 db komplett wc-s fürdőszobával, plusz 3db wc-s mosdóval rendelkezik – galériás nappali, családi hálószoba, vendégszobák, egy akár 10.000 könyv tárolására alkalmas könyvtárszoba, 2 hobby szoba, és számos egyéb tárolóhelyiség (mosókonyha gázkazánnal, boros pince, élelmiszer-vegyiáru raktár, valamint 2 db 140 cm magas kb. 35 m2 tároló) található benne. A házhoz tartozik egy fűtött garázs, valamint több autó számára van parkolási lehetőség az udvarban.

Az ingatlan a teljes berendezéssel együtt eladó – a közel kb. 300.000 euró értékű teljes bútorzattal, háztartási és szórakoztató elektronikai eszközökkel együtt. Az egyedi tervezésű bútorok minden szobában a legjobb helykihasználással lettek kialakítva, illetve minőségi anyagokból készültek. A beépített bútorokon kívül az alábbi háztartási eszközök is a vételár részét képezik: 6 db nagy borhűtő (újszerű), 4 db nagy fagyasztó szekrény, 3 hűtő-fagyasztó szekrény, 1 nagy hűtő, 5 db Televízió, ebből egy fél éves 3 millió forintos 195 cm átmérőjű LG Signature televízió és 3 db 7.1-es hangfal szett, ebből egy darab javítandó rádió-erősítővel. További eszközök, berendezési tárgyak: Brunschwick verseny biliárdasztal, 10 db nagy értékű dákóval és versenygolyókkal, 1 db 6 személyes kártyaasztal Chesterfield forgószékekkel, darts, csocsó, nagy roulette asztal (pörgő része cserére szorul), 1 db kondigép, 1 db szobakerékpár, 1 db eliptikus tréner, 1 db 550 literes akvárium külön erre a célra épített szekrénnyel, 1 db egyedi tervezésű különleges bársarok – a teljesség igénye nélkül.

A kétszintes iroda alsó része utcára nyíló, tükörfóliával ellátott ablakokkal, biztonsági ajtóval, rácsokkal, riasztó rendszerrel ellátott, valamint nagyteljesítményű klímával szerelt. A fogadótérben impozáns Chesterfield bútorok fogadják az ügyfeleket, az emeleten pedig értekezletek megtartására alkalmas tárgyaló van kialakítva akár 40-50 fő számára. Mosdó, raktár és egy jól felszerelt konyha is tartozik az irodához. Az iroda teljes bútorzata is a vételár részét képezi: a 2 állású titkárnői pult teljes hátfali bútorzattal, a jól felszerelt konyha hűtőszekrénnyel, az emeleten pedig egy 135 cm TV, a 10 személyes tárgyalóasztal, valamint 8 db Chesterfield forgó fotel is benne van a vételárban.

Befektetésnek és hosszútávú bérbeadásra is tökéletes lehet az ingatlan.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2022 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu