Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Kulcsrakész belső kétszintes ikerházak eladók a Ligetben

  • 80 m2
  • 4 szoba
  • 2 fürdő
  • i00294

Gyömrő legkedveltebb részén 80 nm-es, nappali+3 szobás lakások kulcsrakész állapotban eladók. A lakáshoz kettő darab telken belüli kocsibeálló is tartozik, ez az egyedüli, amihez két parkoló jár.

A négylakásos társasház két különálló ikerházból áll, most az A épület 1. és 2. lakása és a B épület 1. lakása várja új tulajdonosát.

A kétszintes épületekben az ikerházi lakások dupla fallal vannak elválasztva egymástól, így a hangszigetelés 100%-os. A lakások alsó szintjén található egy fürdőszoba, egy kamra, valamint a kertkapcsolatos nappali a konyhával és étkezővel. Az emeleten három (fél)szoba (mindhárom 10 nm körüli) és egy tágas fürdőszoba kapott helyet.

A lakásokhoz kert és terasz (kb 70 nm), zárt kocsibeálló és rengeteg extra tartozik. Az építtető riasztó- és klímaelőkészítéssel adja át a lakásokat, valamint rejtett redőnytok beépítéséről is gondoskodik.

A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, lapradiátorokkal, néhány helyiségben pedig padlófűtéssel kombinálva. A lakások kulcsrakész állapotban vannak, minden munkálat befejeződött, így azonnal költözhető, már 25% önerővel elindítható a vásárlás.

Az ingatlan minden feltétel tekintetében megfelel a CSOK előírásainak, így az is igénybe vehető.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu