Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Minőségi luxusingatlan Sopron Rózsadombján eladó

  • 290 m2
  • 6 szoba
  • 4 fürdő
  • i00113

Most az öné lehet ez az igazi luxus a város tetején: eladóvá vált Sopron talán egyik legszebb és egyben legjobb elrendezésű otthona. A közel 300 nm-es ingatlan 3 szintes, a telek területe pedig 880 nm. A duplagarázs az udvar végén, külön épületben kapott helyet. Az ingatlanban összesen nappali + 5 szoba, 4 fürdő, 1 konditerem, 2 kamra, 2 terasz (40 és 15 nm) és külön mosókonyha is található.

A Lővérek egyik legszebb részén, csendes utcában áll a ház, örök panorámával a városra. Az ősfás kert intim búvóhelyet biztosít, nyáron a termő gyümölcsfák adnak árnyékot, vagy a fedett terasz alá húzódva hűsölhet. Az épület elején lévő másik, nyitott terasz az utcafront felé néz, mégis rejtve van a kíváncsi tekintetek elöl. A házba belépőt a tágas előszoba fogadja, ahonnan egy boltív alatt be lehet látni a hatalmas, emelt nappaliba - a másik irányba nézve ugyanígy az étkezőt és a konyhát látjuk. A nappali egyik dísze a hatalmas panorámaablak, ami az utcára néz, a másik pedig a hangulatos kandalló. Az óriási belmagasságot a rendkívül izgalmas megoldású második szint töri meg, aminek egy része benyúlik a nappali fölé. A földszinten található egy hálószoba, amelyből  egy privát fürdőszoba nyílik duplamosdóval, sarokkáddal, vécével és bidével. A folyosóról egy diszkréten elrejtett lépcsőn jutunk a második szintre, ahol a nagy előtérből három szoba nyílik: az ablakokból megunhatatlan a kilátás a városra, egészen a Fertő-tóig ellátni. Az emeleti szobák közül kettőnek itt is van saját fürdőszobája, így a házban összesen 3 olyan hálószoba is van, amelyikhez külön fürdő tartozik.

A legalsó szint alapterülete a legnagyobb - itt kapott helyet egy közel 40 nm-es konditerem, a ház gépészete, a mosókonyha, egy dolgozószoba és két extra nagyméretű és hűvös kamra (2x20 nm) is. Itt találunk még egy óriási étkezőt, ami ideális teret biztosít a nyári grillpartikhoz a közvetlen teraszkapcsolata miatt.

A ház akár a teljes berendezéssel együtt eladó, így a vételár az ingatlan értékéhez mérten most rendkívül kedvező: ha megtetszett hívjon, és csodálja meg élőben is.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu