Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Modern, fiatalosan berendezett 4 szobás családi ház eladó Gyömrő

  • 94 m2
  • 4 szoba
  • 2 fürdő
  • i00469

Gyömrő egyik kedvelt részén, a Klotildtelepen eladó egy 94 nm-es alapterületű, egyszintes, családi ház. Az ingatlan hivatalosan ikerház, de nincs közös fala a szomszéddal, csak a tárolóknál érintkeznek.

A ház a telek hátsó részén helyezkedik el, és egy végig viacalorozott úton közelíthető meg. A kapu távvezérlésű és a videós kaputelefonon keresztül is lehetni működtetni. Az autók számára egy dupla, fedett kocsibeálló áll rendelkezésre. A ház kialakításánál nagyon figyeltek a jó kihasználhatóságra, így a ház elejére eredetileg tervezett tornácot is részben beépítették, ezzel növelve a benti hasznos alapterületet majdnem 100 nm-re.

A lakás elrendezése is praktikus - a szülői hálószobához tartozik egy kádas fürdőszoba, illetve a két gyerekszobához is van egy kisebb, épített zuhanyzós fürdő. Ezen kívül egy hatalmas nappali, egy csodaszép konyha, egy háztartási helyiség lett kialakítva a közel 100 nm-en. A terasz, amelyre a nappaliból lehet kimenni, teljesen fedett, és szintén bővítettek az eredeti méretén, így közel 20 nm áll rendelkezésre. A kertben 2 db szerszámtároló is található, egy a ház előtti részen, egy pedig a hátsó kertben.

A ház fűtését két körös rendszer látja el, van egy padlófűtéses kör, illetve egy, ami külön szabályozza a radiátorokat. A melegvizet és a fűtést egyaránt kondenzációs kazán szolgáltatja, így a rezsi rendkívül kedvező. A hűtésről 3 db Gree okosklíma gondoskodik, amelyek természetesen télen fűtési alternatívaként is szolgálhatnak. A redőnyök minden helyiségben szúnyoghálósak, a házban pedig kiépített, távfelügyelethez bekötött riasztórendszer is van, amelynek díja erre az évre már ki is van fizetve. A kertben külön mérőórával felszerelt, okos öntözőrendszert építettek ki, így a locsolás applikáción keresztül is működik.

A környék kifejezetten felkapott, és bár nem új építésű lakóparkról van szó, mégis sokan kezdenek itt új életet. Nem véletlen, hisz a közelben megtalálható szinte minden - a vasútállomás és a városközpont is könnyen elérhető egy rövid sétával, de boltok, iskola és óvoda is van a közelben. Autóval 2 perc alatt a 31-es főúton lehetünk, így el tudjuk kerülni a belvárosi forgalmat a reggeli vagy a délutáni órákban.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, fizetési ütemezésről és a kiköltözés határidőről telefonon tudunk egyeztetni.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu