Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Nagyvárad térnél, egyetemek szomszédságában, 3 szobás azonnal költözhető lakás eladó! (BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ)

  • 51 m2
  • 2 + 1fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00302

10 perc sétára a Nagyvárad tértől és a Corvin Plázától, rendezett lépcsőházban, csendes szomszédok között, nyugodt lakóközösségben kínáljuk eladásra ezt a befektetésnek kifejezetten kiváló 1. emeleti lakást!

Utolsó komolyabb felújítása 2015-ben történt meg, ekkor cserélve lettek a villany- és vízvezetékek, a fürdőszoba, valamint beépítésre került egy biztonsági bejárati ajtó.

A téli meleget gázkonvektor és elektromos fűtőtest biztosítja, a nyári hűvösről pedig a 65 cm-es tégla főfalak gondoskodnak.

A gépesített konyha természetesen a vételár részét képezi, a fotókon látható egyéb bútorok megegyezés szerint akár maradhatnak is.

„Komplex szociális városrehabilitáció valósul meg a következő években az Orczy negyedben mintegy kétmilliárd forintból.
… az Orczy negyed 2018 és 2021 között újul meg, a kerületi városmegújító munkát pedig 2024-ig szeretnénk befejezni. Józsefváros az elkövetkező években még szebb, biztonságosabb és jobb hely lesz.” – Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere

Az ingatlan minimális hozzányúlással (fotók között alaprajzon feltüntetve) átalakítható 3 külön nyíló szobás lakássá, így akár 3 egyetemista részére kiadható szobákkal rendelkezik.

Néhány percre található:
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem
- ELTE Füvészkert
- SOTE klinikái
- Pázmány Péter Katolikus Egyetem
- Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

A környék kiadó szoba árai 40.000,- és 90.000,- Ft között mozognak, így egy óvatos átlaggal számolva is havi 200.000,- Ft körüli passzív jövedelmet jelenthet Önnek ez az ingatlan - nem beszélve a kerület rehabilitációját követő várható értéknövekedésről.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu