Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Napelemes, panorámás, 4 hálószobás ikerház-fél eladó a Páskom Ligetben, Pécelen

  • 127 m2
  • 2+3 fél szoba
  • 1 fürdő
  • i00379

Napelemes, panorámás, 4 hálószobás ikerház-fél eladó a Páskomligetben, Pécelen
Most még kedvezőbb áron köthetők le ezek a szuper ikerház felek, amelyek csak a tárolónál érnek majd össze, így nem lesz közös fal a szomszéddal. A nettó 115 nm-es házhoz 500 nm-es saját telek és egy közel 30 nm-es terasz is tartozik, ahonnan esténkén gyönyörködni lehet a csodálatos panorámába.

Az ingatlan tervezésénél fontos szempont volt, hogy a kényelmes méretű nappalin kívül 4 hálószoba legyen, illetve legyen külön gardrób, háztartási helyiség valamint kamra is, nem beszélve a dupla fürdőszobáról, ami szintén egy magasabb komfortélményt ad. A szobák száma és a telek mérete miatt ideális választás lehet akár 3 gyerekkel is, de a jelenlegi helyzetben a home office sem jelent itt gondot, bátran kialakítható dolgozószoba valamelyik hálóból.

A legkorszerűbb előírásoknak megfelelően épül az ingatlan, az alapozás már elkezdődött. A melegvizet gázkazán állítja elő, a fűtés pedig padlófűtéssel lesz megoldva, a ház nullás energiaszámlájáról pedig napelemek gondoskodnak majd. A lakás teljesen kulcsrakész állapotban kerül átadásra előreláthatóan 2021 nyarán, így választhatóak lesznek majd a burkolatok, a szaniterek, a beltéri ajtók, de még a villanykapcsolók is.

A környék rendkívül népszerű a házvásárlók körében - teljesen új parcellázású utca, remek infrastruktúra, kellemes környezet. Bolt, buszmegálló, ovi, iskola is van a közelben, de sokan az M0-ás közelsége és a fantasztikus panoráma miatt választják Pécelt.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu