Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Önálló családi ház önerő + hitelre, akár 0 Ft-os havi törlesztővel? Itt ez is megoldható!

  • 106 m2
  • 3 szoba
  • 1 fürdő
  • i00354

A gyerekek kirepültek, így eladóvá vált ez a befektetésnek is kiváló, Pécel központi részén (mégis csendes mellékutcában) elhelyezkedő, garázsos, önálló családi ház!

Amennyiben befektetne, esetleg hitelből vásárolna, a legfontosabb információ: a telken, de kerítéssel leválasztva (külön bejáratos) található egy 75 m2-es üzlethelyiség, mely az utóbbi években sosem állt üresen, versenyeztek egymásért a bérlők. Jelenleg is ki van adva, mely bevétel akár egy 20 millió forintos lakáshitel havi törlesztőjét is kényelmesen fedezheti.

A ház az 1970-es évek végén épült B30-as téglából, palatetővel. Az évek során a tulajdonosok nagy hangsúlyt fektettek az állagmegóvásra, így szerencsére egy szerkezetileg remek állapotú, műanyag nyílászárós, redőnyös, zsindelytetős, elektromos garázskapuval rendelkező házat vehet meg, aki lát benne fantáziát.

A földszinti hatalmas szobákból kényelmesen kialakítható 3 háló is, de akár a tetőtér beépítetlen területére is elfér egy plusz szoba.

A fűtésért gázkonvektorok felelnek (valamint az egyik földszinti szobában egy fatüzelésű, hangulatos kis kályha), a melegvizet gázbojler állítja elő.

Az üzlethelyiségben még 2 évig fix (szerződött) bérlők vannak, utána az új tulajnak lehetősége lesz hosszabbítani, megversenyeztetni a jelentkezőket, vagy akár egy "otthoni" saját vállalkozást is beindíthat!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu