Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Örökpanorámás badacsonyi luxusház eladó

  • 154 m2
  • 2+2 fél szoba
  • 2 fürdő
  • i00296

Eladó Badacsonytomajon egy full- és örökpanorámás, különleges, egyedi adottságú, 154 m2-es, 2015-ben épült családi ház 2 állásos garázzsal, öntözőrendszerrel ellátott 2065 m2-es parkosított telken.

A házon 2x6 cm-es dryvit szigetelés, aranytölgy színű műanyag nyílászárókban 3 rétegű üveg, tetőtérben 25 cm-es fújt cellulóz szigetelés, valamennyi nyílászárón reluxa van. A Balaton felé 7 m széles, földig panorámás üvegfelület került beépítésre a nappaliban. A házban klíma, riasztó, épített kandalló van. Belső kialakítás: 3 szoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba (egy kádas+zuhanyzós, egy zuhanyzós), mosókonyha, gardrób helyiség és kamra, továbbá közlekedő.

A ház körül 3, részben fedett terasz is van, összesen 80 m2 területen. A nappaliból és 2 hálószobából közvetlen teraszkijárat. A nappali mellett mindhárom szobából is van panoráma a Balatonra. A lakótér felett akár 60 m2-nyi terület beépíthető. Az alacsony rezsiköltség a jó szigetelésnek és az energiatakarékos világításoknak köszönhető. A fűtés gázkazánnal történik. A kertben egy 3 m3-es földalatti esővíz gyűjtő tartály lett elhelyezve. A telek végében 6 nm-es kis faház, szerszámtároló található. A gépkocsi feljáró és vendégparkoló viacolor burkolatú, a telekbejárat kapuja és a garázsbejárat elektromos távnyitású. Kellemes, csendes környezet, bitumen úttal ellátott. A Balaton part és Strand 500 m.

A képek nem adják vissza a valóságot, ha meglátja, beleszeret!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2019 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu