Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Panorámás építési telek eladó

  • i00461

Eladó panorámás építési telek Aszód központi részén

Kiváló lokációval kínáljuk eladásra ezt a gyönyörű, panorámás telket Aszód belvárosához közel, de mégis a város nyugodt, csendes szélén! A telek egy aszfaltozott zsákutcában található, ahonnan a Gödöllői dombság látványa tárul elénk, így ezt a telket csak azoknak ajánljuk, akik a reggeli kávé elfogyasztásához ilyen panorámát képzelnek el a teraszukon ülve.

A vételárba egy jogerős építési engedély is beletartozik, így ha valakinek tetszenek a meglévő tervek, akár még az idén el tudja kezdeni az építkezést, és így még a CSOK és a vele járó kamat- és illetékkedvezményeket is ki tudja használni!

A telek beépíthetősége 30%, a legmagasabb építménymagasság pedig 5 m. A telken belül a közművek többsége már megtalálható, van víz, csatorna és áram is. A gáz ugyan hiányzik, de igény esetén ezt is be lehet vezettetni. Jelenleg az építési terv gáz nélküli fűtésre lett kialakítva.

Ne maradjon le róla, ez egy páratlan lehetőség - aszfaltos, csendes zsákutca, panoráma, és természetközeli nyugalom. Mindezt úgy, hogy közben az M3-as autópálya 5 perc alatt, a városban a vásárlási lehetőségek pedig gyalog akár 10 perc alatt elérhetők.

Ez a telek szerelem lehet első látásra!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2023 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu