Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Páratlan környezet, hatalmas ablakok, zseniális elosztás! Ikerfelek eladók Kerepesen!

  • 140 m2
  • 5 szoba
  • 1 fürdő
  • i00341

2020. nyári költözéssel eladó ez a saját részre tervezett, de családi okok miatt eladásra kerülő ikerház mindkét fele.

Az ingatlan 30-as PTH téglából, a hatalmas nyílászárók körül monolit vasbeton pillérekből, 15-ös homlokzati és 25-ös födémszigeteléssel készül, 10-es PTH válaszfalakkal, cserép fedéssel, kandalló előkészítéssel, 3 rétegű hőszigetelő műanyag nyílászárókkal, valamint a két ikerfél között 5 cm-es hő- és hangszigeteléssel.

A fűtést és a használati melegvizet kondenzációs gázkazán fogja biztosítani, a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel, a laminált padlóval burkolt helyiségekben lapradiátoros hőleadással.

A kilátás az emeleti szobákból mindkét irányba páratlan, a szinteltolásos nappali a hatalmas üveg tolóajtókkal, a majdnem ugyanakkora konyha-étkező, a 2 fürdőszoba, a 7,5 m2-es háztartási helyiség és a 4 db, határozottan jó méretűnek mondható háló egyszerre teszik igazán egyedivé és kifejezetten élhetővé az ingatlant.

Az ár kulcsrakész ár, de  mivel eredetileg nem értékesítésre szánták, ezért nem is készült burkolatokra, szaniterekre, beltéri ajtókra árkalkuláció - ezek személyes megbeszélés és alku tárgyát képezik.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu