Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Pazar kilátással és óriási élettérrel eladó két 5 szobás ikerfél Pécelen

  • 306 m2
  • 5 szoba
  • 2 fürdő
  • i00448

Pécelen, a Páskomliget Lakópark legfelső utcájában eladó 2 db, egyenként nettó 228 nm-es, háromszintes, duplagarázsos ikerház-fél csodás panormával.

Az ingatlanok ára szerkezetkészen: 118 millió Ft (céges vásárló esetén akár 90 millió is lehet ez az ár)

A kulcsrakész ár: 215 millió Ft (céges vásárló esetén akár 170 millió is lehet ez az ár)

A szerkezetkész állapot elérése március-április környékén várható, ekkor kerülnek ugyanis beépítésre a műanyag nyílászárók antracit színben, és készül el a teljes tetőszerkezet (szintén antracit, korcolt lemez fedéssel). Ebbe az árba a nyílászárókon (Kömmerling) kívül a bejárati ajtó, a szekcionált garázskapu, a csapadékvízelvezetés (szikkasztóval), durva tereprendezés, teraszok (nappalinál és emeleti szobánál is) kialakítása, valamint a közművek (villany, víz és csatorna) házba való bekötése tartozik.

Ha valaki ebben az állapotában vásárolja meg az ingatlant, akkor a belső kialakítást is még variálhatja egyedi igényei alapján.

Ugyanakkor lehetőség van a teljesen kulcsrakész ház megvételére is, ez esetben egy nagyon magas műszaki tartalommal, hőszivattyús melegvíz- és fűtésrendszerrel, valamint számos extra kiegészítővel készül el a ház figyelembe véve maximálisan a vevők igényeit is. Lesz benne pl. kamerás risztórendszer, külső LED világítás, fürdőszobabútor mindkét szinten, utcai viacolor járda, automata kert- és garázskapu, kerti locsoló, a teraszoknál pedig biztonsági üvegkorlát a látványterveknek megfelelően.

Az ikerház felek fizikailag ugyan összeérnek, de teljesen különálló egységeknek tekinthetők, mivel a teherhordó falak és a tető is külön szerkezeti egységből áll. A "közös" falak így nem is nevezhetők közösnek, hisz két külön téglasorból állnak, köztük több centis extra szigeteléssel, ezzel garantálva a teljes hanggátlást a lakóegységek között. A házak egy több mint 1000 nm-es telekre épültek, így a lakásokhoz 515 nm-es telekhányad tartozik majd. A háromszintes épület alsó szintje részben beleépült a domboldalba, így ennek megfelelően extra anyaghasználattal lett megoldva a vízszigetelés. Az építkezés minden fázisa dokumentálva lett, így nemcsak műszaki leírás, hanem teljes fotódokumentáció áll majd rendelkezésre a vevőnek.

Ha fontos önnek a jó minőség, és nem ijed meg a hátralévő feladatoktól, akkor válassza a szerkezetkész megoldást, de természetesen a kulcsrakész állapot vásárlására is van lehetőség.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu