Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Prémium minőségű örökpanorámás, garázsos ikerház-fél eladó Pécel legmagasabb pontján

  • 145 m2
  • 4+1 fél szoba
  • 2 fürdő
  • i00359

Pécel legújabb parcellázású területén, mégis aszfaltos út mellett eladó egy ikerház mindkét fele. A telek fekvésének és a tervezésnek köszönhetően mindkét házból tökéletes a panormáma a városra, illetve a budai hegyekre. Kifejezetten olyan családoknak/vevőknek ajánljuk, akiknél fontos szempont az örökpanoráma.

A 145 nm-es ingatlan tervezésénél fontos szempont volt, hogy garázs és hatalmas (majdnem 40 nm-es) terasz mindenképp tartozzon a házhoz. Mindemellett a 4 hálószoba, a tágas és kertkapcsolatos nappali, a dupla fürdő, a külön háztartási helyiség és külön kamra, valamint az emeleten található gardrób mind-mind együttesen járulnak hozzá a tökéletes otthonhoz. A kert mérete is ideális - 500 nm-es telekhányad tartozik a házrészekhez. Az emeleten a déli fekvésű szobákhoz egy 4 nm-es erkély is tartozik, természetesen innen is pazar lesz majd a kilátás. Az emeleti gardrób igény esetén normál szobává alakítható, így az ingatlan 6 szobás is lehet.

A ház fűtési rendszere hőszivattyú+napelem kombinációjával lesz kialakítva, de a hagyományos, gáz fűtésre is lehetőség van. Ez utóbbi esetben az ára 80 millió forint. Mindkét fűtési módnál padlófűtés biztosítja a meleget az egyes helyiségekben. A házban az alábbi extrák lesznek: rejtett redőnytok, klíma- és riasztóelőkészítés, motoros garázs- és kertkapu, beépített tartályos wc-k.

Minőségi anyagok, megbízható kivitelező, remek tervezés - ezt a házat kereste ÖN is!

Pécel közkedvelt település Pest megye keleti agglomerációjában, nagyon jó közlekedéssel (BKK busz, elővárosi vonat, M0-ás körgyűrű közelsége) páratlan természeti adottságokkal és fantasztikus panorámával.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2021 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu