Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Raktárral, műhellyel kialakított iroda eladó remek lokációval Nagytarcsán

  • 505 m2
  • 2 fürdő
  • i00454

Olyan irodát keres, ahol egy helyen tudja raktározni és bemutatni is termékeit? Fontos szempont, hogy az iroda kialakítása modern és stílusos is legyen?

Akkor megtalálta, amit keres, mert eladó egy iroda-raktár-műhely kombinációját nyújtó ingatlan Nagytarcsán, az Industria Ipari Park területén. A 2018-ban átadott csarnokrész fő eleme a 200 nm-es raktár, amely dupla méretű elektromos ipari kapuval szerelt. A csarnok alacsonyabb oldalán 5,1 m, míg a magasabb részén 7,5 m-es magasságú, a pontos alaprajz a hirdetés képei közt található. A földszinten a fennmaradó további 130 nm-en találhatunk egy 14 nm-es irodát, amelyből közvetlenül a raktárra láthatunk rá, van egy modern teakonyha (8,5 nm), egy pihenőszoba (9 nm), egy női és egy férfi mosdó, két zuhanyzó öltözőszekrénnyel, valamint egy 55 nm-es műhely. Ez utóbbi szintén egy dupla méretű elektromos kapuval van ellátva a könnyebb pakolás érdekében. Az alsó szint így összesen 330 nm alapterületű, de a lényeg az emeleten van!

A fenti rész 115 nm-es, ez a szint szolgál az irodai dolgozók munkahelyéül, valamint ügyfélfogadó és bemutatóterem is egyben. Az impozáns kialakítású irodák egyedi falfestései és dekorációi teszik igazán látványossá és hangulatossá a belső tereket. Az ingatlan riasztóval és belső kamerarendszerrel is felszerelt, valamint ipari áram is található (3x32A) benne. A komplexum rezsije minimális - gáz ugyan van a telken, de nem használják, mert a fűtést és a hűtést is klímával oldották meg. Hogy az áramszámla se legyen gond, ezért 2 évvel ezelőtt napelemrendszer (8,2 KW) került kiépítésre, ami a teljes éves fogyasztást lefedi. Az ingatlan tehermentes és rendezett tulajdoni viszonyokkal, társasházi albetétként, azaz különálló ingatlanként eladó. A társasházi jogviszony miatt az ipari park területén közös költséget kell fizetni, ennek összege 36 ezer Ft negyedévente.

A csarnok saroktelken található, amelynek köszönhetően könnyen megközelíthető, és a parkolás is egyszerű - összesen 7 autóval lehet kényelmesen parkolni közvetlenül az épület mellett. Az ingatlan teljes mérete: 445 nm, ebből 200 nm a raktár, 55 nm a műhely, a fennmaradó 190 nm (75 nm a földszinten és 115 nm az emeleten) pedig már az egyedileg kialakított kiszolgáló helyiségekből és irodákból tevődik össze. Ezekhez jönnek még a kizárólagos használatú parkolóhelyek, így mindent összevetve 505 nm-nyi tulajdonrész kerül eladásra az értékesítéskor.

Az ipari park tömegközlekedéssel is megközelíthető - a cinkotai HÉV-megállótól helyi járattal juthatunk el az irodákhoz. Az M0-ás közelsége miatt logisztikai szempontból is ideális a fekvése, szinte egyből a lehajtó mellett található az ipari park, ami a kamionnal történő megközelítést is elérhetővé teszi.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu