Eladó/Kiadó

Elhelyezkedés

Típusa

Szobák

Méret (m2)

Minimum ár

Maximum ár

Színes, vidám, otthonosan berendezett kertes lakás eladó Pécelen, a Levendulás Lakóparkban

  • 62 m2
  • 2 szoba
  • 1 fürdő
  • i00470

Eladó egy 2011-ben épült 4 lakásos társasház szélső (hátsó) lakása saját kerttel, valamint dupla, fedett kocsibeállóval és a hozzá tartozó kb 50 nm saját kerttel.

A lakás 62 nm-es, a nappalin és a tágas fürdőszobán kívül egy hálószoba, egy gardrób, egy külön vendég wc és egy kamra is helyet kapott benne. A terasz közel 10 nm-es, és a kert hátsó részén van egy fedett sütögető sarok is, ahol egy épített kemence teszi hangulatosabbá a nyári sütögetéseket.

A konyha gránit mosogatótálcával és beépített Bosch gépekkel van felszerelve (mosogatógép, sütő, mikró, elszívó), valamint egy jól kihasználható konyhasziget szolgál étkezőként. A ház nagyon jól felszerelt műszakilag is: klíma és riasztórendszer is be van építve, valamint a műanyag ablakokon szúnyoghálóval szerelt redőnyök vannak. A lakás rezsije nagyon alacsony, köszönhető részben a kombi cirkó kazánnak.

A tulajdoni viszonyok rendezettek, hivatalosan 195 nm-es, kizárólagos használatú telekhányad tartozik a lakáshoz, ez magába foglalja a kertet, és a közel 50 nm-es, fedett kocsibeállót is.

A lokáció kiváló, Pécel egyik legszebb részén fekszik az ingatlan. Talán az egyetlen negatívuma, hogy az utca egy része (kb 200 m) még aszfalt nélküli, így ezzel kell számolni annak, aki beleszeret ebbe a mesés kis lakásba. Ideális választás lehet fiatal pároknak első közös otthonnak, vagy olyan családoknak, akiknél már kirepültek a gyerekek. Ez a ház egyszerre lehet helyszíne a csendes, bekuckózos hétköznap estéknek, de hétvégén színes kerti partikat is lehet itt rendezni.

Pécel remek választás a közlekedést illetően is - vonattal 23 perc alatt juthatunk be a Keleti Pályaudvarra, míg autóval az M0-ás közelsége jelenti a város vonzerejét. A közelben (sétatávolságra) konditerem, étterem, cukrászda és számos kirándulóhely is található.

A hét bármely napján rugalmasan megtekinthető az ingatlan, jöjjön el és szeressen bele ön is!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!


© 2024 House Angels Ingatlan, All Rights Reserved

ingatlan.com
sztaviweb.hu